Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
Czy wykupujac allegro smart moge do jednego konta podpiac druga osobe? Podobnie jak do tej pory.
@Client:57912297 Nie, nie można już dzielić usługi Allegro Smart! w ramach Allegro Family.
Nie, z dniem 4.07 Allegro wyłączyło tą możliwość.
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Jestem dodana do allegro famili u córki więc powinnam mieć dostawę gratis. Niestety wczoraj robiłam zakup i mimo ż było allegro smart musiałam opłacić dostawę. Dlaczego?
Nie ma już family , wyłączone na początku lipca .
ok dziękuję
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Witam w jaki sposób bym mógł udostępnić swojego smarta dla członków rodziny?
@Client:85309999 od lipca się już nie da
Możesz tylko:
Przyjaciel chcę dodać mnie do Allegro Smart , niestety jest to niemożliwe. Na maila przychodzi informacja a następnie ,że coś poszło nie tak i się nie da
@Client:47174877 Od 3 lipca każde konto musi posiadać swoją własną subskrypcję SMART.
Wykupiliśmy Smart na kolejny rok, ale osoba powiązana jako rodzina nie może robić darmowych zakupów. Co poszło nie tak?
@jolusa1 od lipca niemożna już dzielić się Smart. Każdy musi wykupić swoją subskrypcję.
Witam,
Mój syn zaprasza mnie do rodziny, abym mogła korzystać z allegro Smart, ale wyskakuje komunikat "coś poszło nie tak". Za każdym razem jest to samo. Próbowaliśmy wiele razy...
Od 4go lipca nie ma dzielenia się darmowymi wysyłkami. Każdy sam smarta sobie wykupuje.
Zostałam dodana do Rodziny, zaakceptowałam, w moim koncie również się wyświetlam ze jestem w rodzinie, ale nie nalicza mi się w koszyku darmowa wysyłka ze smart. Dlaczego?
@Client:40169256 bo allegro smart family zostało zlikwidowane na początku lipca.