Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
Czy można dwa konta korzystać z jednego allegro Smart ?
@Client:42813059 nie każde konto musi mieć spełnione warunki żeby było smart 🙂
Nie można dzielić Smarta między kontami.
Cześć,
Wczoraj zostałem dodany do rodzinki Smart lecz nie mogę złożyć zamówienia z darmową dostawą w ramach Smart, dodaje mi koszt wysyłki do kwoty zamówienia.
@Wegiel211 od pół roku nie można dzielić się smart. Musisz wykupić własny.
Dzielnie się smartem zostało wyłączone w lipcu 2023.
Witam. Czy można dodać konto koleżanki do Smart?
Nie można już od 4.07.2023, każdy kupuje sam.
Dziękuje za odpowiedź
Dodałem osobę do allegro family i nie może robić zakupów poprzez allegro smart.
W opcjach pokazuje, że jest w rodzinie i u mnie i u tej osoby ale przy płatnościach już nie. Dlaczego?
Smart Family nie działa od 4.07.2023 roku, każdy kupuje sobie sam.
@jakubjakubos ponieważ opcję dzielenia się smartem w family allegro wyłączyło w lipcy 2023 obecnie polityka allegro 1 konto = 1 smart
@LO83DZIK możliwość dzielenia się Smartem w ramach Allegro Family zakończyła się 4 lipca 2023 r. Od tego czasu jeśli chcecie nadal z niego korzystać, każdy musi wykupić własny pakiet.
To po co jest opcja Familly ? Czemu to ma służyć? Większej inwigilacji kto z kim czy jak ?
Takie bez sensu .
Lepiej by było podwyższyć dla rodzin opłatę Smart ,żeby można było się dzielić ,a dla nie chcących się dzielić mniejsza kwota .
To by było raczej super rozwiązanie i Allegro Familly miało by sens !
Każdy kupuje są,. Allegro wyłączyło tą możliwość.
Czy konto smart mozna dzielic z innym użytkownikiem
@Client:108745667 Nie można każdy kupuje sobie sam, od 4.07.2023r.
Chce zakupić3 przedmioty od jednego sprzedawcy. Wartość 78 zł razem. a system nalicza opłatę za dostarczenie do paczkomatu mimo że należę do rodziny i każdy z przedmiotów jest w SMART. CO ROBIE NIE TAK I W KTORYM MOMENCIE BEDE MOGL SKORYGOWAC OPLATE.
Dzielenie się SMART w rodzinie nie działa. Musisz na swoim koncie wykupić SMART aby korzystać z bezpłatnej dostawy.