anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego mam płatny zwort za pośrednictwem kuriera skoro mam wykupiony smart?

wasyl2305
#1 Nowicjusz

Zamówiłam na allegro regał biurowy, który został dostarczony do mnie kurierem. Mam wykupioną usługę smart i mam darmową wysyłkę jak i zwrot. Regał został zareklamowany, ponieważ dotarł uszkodzony. Sprzedający uznał reklamacje i prosił o zwrot regału korzystając z darmowego zwrotu. W momencie kiedy chcę dokonać zwrotu usługa kurier jest płatna 19,99 zł. Niestety nie mogę skorzystać z bezpłatnej opcji za pomocą poczty polskiej ponieważ rozmiar paczki jest zbyt duży i poczta polska jej nie nada. Paczkomat też odpada ze względu na rozmiar paczki. Proszę o umożliwianie zwrotu paczki kurierem za darmo.  @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@wasyl2305 ponieważ jest to reklamacja, to sprzedający powinien zamówić kuriera po odbiór tego produktu. Możesz skontaktować się w tej sprawie ze sprzedającym i poprosić o zamówienie kuriera.
Jeśli chcesz odesłać przesyłkę w ramach Smart! i skorzystać ze swojej etykiety, daj proszę znać, poproszę Doradcę o kontakt z Tobą i zamówienie kuriera. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów