Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego musiałem zapłacić za przesyłkę skoro mam smarta?
Mam to samo, smart nie pojawia się przy wyborze wysyłki.
nie działa Allegro Smart
@borowek15 Dlatego, że Smart nie gwarantuje darmowych dostaw. Nie wiedziałeś tego? Możesz ze Smart zrezygnować, Allegro odda Ci pieniądze.
Aby dostawa była darmowa, musisz kupić towar za minimum 40 zł i wybrać aukcję, przy której jest znaczek SMART i w tej aukcji metodę wysyłki, przy której jest znaczek SMART. Nie ma znaczka, płacisz za dostawę, choć kupiłeś darmowe dostawy.
Chyba jest jakiś problem ze Smartem. Aukcja ze znaczkiem Smart, towar powyżej 40zł i przesyłka się nalicza. Czemu????
Mam smarta, zakupy za 60zeta, sprzedawca oferuje darmowa wysyłkę przy smarcie, smart nie wchodzi. Pisze, że wysyłka jest darmowa, a przy opłacie trzeba zapłacić za paczkomat.
@Paulina535
A może paczkomat nie jest oznaczony SMART (tylko inna forma dostawy)
Jest oznaczony. Próbowałam dwie inne lokalizację, to samo. Zresztą odbierał z tego paczkomatu zakupy że smartem z 4razy w tym tygodniu😁
Nie wiem jak u kolegi Borowek15 ale u mnie wszystkie wymogi o których piszesz są spełnione i niestety nalicza mi opłaty. Chyba Allegro ma dziś z tym problem.
@borowek15 , @kemotix
SMART obejmuje tylko przesyłki oznaczone jako SMART i przy zakupach zwykle od 40zł. (a nie zapewnia bezpłatnych - absolutnie wszystkich przesyłek)
Mi tez sie wydaje ze coś im sie zepsuło. mam smarta, chce kipic cos za 120PLN, ze smartem i każe mi płacić za przesyłkę. Mam nadzieje ze szybko to naprawią. niech sie ktos z allegro tu wypowie
Z tego wniosek że SMARTA lepiej nie kupować skoro i tak trzeba płacić za przesyłki.
smart się wykrzaczył, nie można go użyć
Bez przesady, do tej pory działał bez problemów 😉
Oznaczone w ten sposób przesyłki nie wchodzą, nalicza płatność za paczkomat przy zamówieniu
Jak tu żyć bez SMARTA
Nie anulujcie zakupów, składajcie reklamacje tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=0659d0c6-6a30-428b-8676-e239caf3a868
Allegro będzie musiało zwrócić Wam koszt wysyłki, gdy darmowa dostawa się należała.
przed chwilą pakowałem przesyłkę ze smartem data sprzedaży:17 gru 2021, 10:39
to chyba nie po stronie allegro .
@borowek15 @kemotix @Client:34470029 @marlencia22 @Paulina535 @nostromo2005 @Client:47837329
Mogę Was prosić o zrzut ekranu tego, co widzicie podczas składania zamówienia?
Właśnie sprawdziłam to u siebie na koncie i bez problemu mogę skorzystać z darmowej dostawy w ramach Allegro Smart. Jeśli możecie, podeślijcie mi proszę linki do ofert, przy których zakupie nie włącza się Smart.
AKTUALIZACJA 10:56
Między 10:22 a 10:36 mogły występować problemy z Allegro Smart! jednak już wszystko wróciło do normy. Miłych zakupów Wam życzę 🙂