anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę zwrócić bezpłatnie zakupu smart?

michukrot
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, zwróciłem produkt kupiony w smart, natomiast jedyna opcja zwrotu to zwrot na własny koszt. Dodatkowo jest informacja o jakimś problemie DPD pickup. Dostawa była kurierem. Przedmiot to fotelik samochodowy. Waga to 10kg, ale gabaryt na tyle duży, że nie można paczkomatem. Mam czekać na naprawę systemu czy podeślą mi Państwo jakiś inny kod do nadania kuriera? 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@michukrot Czy aby na pewno był to zakup z metodą dostawy SMART? W szczegółach tego zakupu przy metodzie dostawy wyświetla się logo SMART?

Druga sprawa - nawet jeśli była to dostawa kurierem w SMART to zwrot zawsze będzie w punkcie pickup lub na poczcie.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@michukrot ostatnio pojawiały się problemy z możliwością generowania zwrotów przez allegro.

Podaj numer zamówienia i poczekaj na moderatorów może coś będą wstanie więcej napisać. Może być jak pisze komis-bell przesyłka mogła być za darmo w ramach wysyłki sprzedawcy a nie w ramach pakietu smart. 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@michukrot Zamówienie 64e91e80-cbaf-11f0-a3ba-c543c05f24ec nie jest Smart. Darmową dostawę w tym wypadku zapewnił sprzedawca. Koszty zwrotu są w tym wypadku po Twojej stronie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

michukrot
#7 Wielbiciel

racja, byłem przekonany, że to było smart, ale gwarancja najniższej ceny i darmowa wysyłka dostawcy musiała mnie trochę zmylić. 😉 Rozumiem, że muszę nadać zwrot sam, ale czy nadal nie mam opcji płatnej z DPD pickup od razu przez Allegro? Chodzi mi o ten wyświetlany błąd o DPD pickup.   

oznacz moderatorów

w_kiwi

@michukrot Przykro mi, ale awaria wciąż trwa. Proszę, zajrzyj do tego wątku w kwestii otrzymania etykiety. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów