Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem coś za kwotę przekraczającą 45 PLN. Nigdy nie zmieniałem impostu na Orlen ale widzę że samo tak się dzieje i uwaga co? Dostawa do punktu a ja dopłacam 9.99. Paczkomat Orlen. o co chodzi? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@KriKen_73 Allegro co jakiś czas podpowiada swoje punkty z Allegro Delivery i jeśli nie zauważysz zmiany, to zaakceptujesz i idzie właśnie do ich automatu, a nie do Paczkomatu.
A koszt dostawy jest, bo oferty zapewne nie mają oznaczenia Smart. Przyzwyczajaj się, bo po marcowych podwyżkach opłat dla sprzedających może być więcej takich ofert.
Ma oznaczenie smart:)
@KriKen_73 podaj proszę numer zamówienia, sprawdzę co się zadziało 🙂 Jeżeli miałeś na myśli ostatnie swoje zamówienie, to w tej ofercie nie było oznaczenia Smart! Koszt, o którym piszesz, był po prostu kosztem dostawy.
Już Ci mówię co się odstawiło:) Wszedłem w aukcję smart (zasłony dla żony) 🙂 no i tam był wybór rozmiarów wiec wybrałem. Przerzuciło mnie na inną aukcję tego sprzedającego ale nie wpadłem że może być bez smart, bo ja jak sprzedaję to tak po prostu nie robię. Dopiero jak zapłaciłem pomyślałem dlaczego tyle? no i zapytałem sprzedającego a ten odesłał mnie do Was że to wasza sprawa:):) posiedziałem trochę nad tym i doszedłem co się stało, oczywiście napisałem sprzedawcy że to nie wina allegro, a faktu że ma aukcje smart i nie smart, na co odpisał że dziękuje za info:):):):)
@KriKen_73 Mogłobyć również tak, że wybierając inny rozmiar, przeszedłeś na stronę innego sprzedawcy. Tak się dzieje, gdy dany sprzedawca nie posiada danego rozmiaru, ale znajdziesz go u innego.