Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem jest taki że jak składam zamówienie mam wybór paczkomatu ale jak już przechodzę do kasy to paczkomatu brak i to od wszystkich kupujących tak mam. Nigdy czegoś takiego nie miałem do dzisiaj .Dotąd ciągle wybierałem dostawa InPost paczkomat teraz mam alegro devilery. Proszę o poradę gdzie mam zgłosić problem oczywiście Allegro Smart mam wykupione
Rozwiń opcje dostaw , wybierz paczkomat z mapy , allegro umyślnie ukrywa konkurencję
Dokładnie tak zrobiłem Rozwinąłem opcję dostaw AllegroDelivery wybierz z mapy i tam ukazał się paczkomat inpost Pewnie celewo jest ukryty Tylko czy tak już będę musiał robić za każdym razem ? DZIĘKUJĘ
@Halinka-H24 pewnie jeszcze ze 2-3 razy zanim im algorytm zatrybi ,że łony to zło i nie chcesz takiej dostawy
Już w listopadzie albo grudniu takie akcje robili. Potem podobno przestali. Jak widać chyba nie do końca... Na siłę wciskają swoje metody ale nie biorą przy tym żadnej odpowiedzialności za ich wadliwe działanie... Pewnie napiszą, ze "zostałeś wybrany do testów, nie ma możliwości ich zakończenia przed jakimś tam terminem". Dodam, że testy z wyborem kuriera nie zakończyły się nigdy...
Dziewczyny co jest? Klient już nie ma prawa wybrać formy wysyłki, zdaje się, że to niezgodne z prawem... @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki ależ ma prawo wyboru, ale może wybrać między usługami allegro lub takimi jak im pasuje 😞 Poczty nie nadawałem już ponad miesiąc wszystko idzie na Allegro UPS 😞
Ostatnio klient kupił, jak zobaczył czym idzie ( UPS ) anulował i zamówił w sklepie internetowym, mam wrażenie że allegro idzie w złą stroną i zaczyna se szkodzić 😞
Jak widzę DPD czy UPS to nerwicy na sam widok dostaje. Listonosza mam spoko, mniejsze paczki bez problemu. Z większymi pocztexem też kłopotu nie mam, tyle że ostatnio dopiero między 18-19 są. Nigdy od nich nie dostałam uszkodzonej czy porzuconej na progu (u DPD bywało czasem nawet jednocześnie). Z DHLem bym może spróbowała, bo nie dawno ktoś mi tak nadał i bardzo pozytywne wrażenia mam. Tyle ze co z tego jak na tym portalu sama zdecydować w smarcie nie mogę... Mam wybór brać co dają, albo anulować do skutku i dawać im % z przetrzymywania moich środków. Niby czemu tak wolno kasa z Allegro wraca...