Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Aha
@joasia2524 Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Jak to przywróć ukryte zakupy
Proszę odposac
@joasia2524 Samodzielnie tego nie zrobisz. Przywróciłam już zakupy do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu stuptuty
@neo361 Zakup przywrócony, proszę dać znać czy to ten, o który chodziło 🙂
Zakup przywrócony. Dziękuję
Proszę o @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ proszę o to, aby przywrócić moje ukryte zakupy
@aLKa9891 proszę, gotowe!
Proszę o przywrócenie widoczności zakupu z dnia 7.11.2025
@5ylwekk nie widzę ukrytych zakupów na Twoim koncie z listopada 2025.
Nabyłem pierścionek, ale dziś chciałem odstąpić od umowy - nie mam takiej opcji, bo nie ma tego zakupu w moich zakupach.
@elbombero91 zakup powinien być już widoczny 🙂
Cześć, @Crafts-man! Zakupy powinny być już dla Ciebie widoczne w zakładce Moje zakupy. Pamiętaj, że w tej zakładce wyświetlane są jedynie zakupy z ostatniego 2,5 roku. Jeśli chcesz sprawdzić starsze zakupy na Twoim koncie, to możesz pobrać raport dotyczący zakupów. Instrukcję krok po kroku, znajdziesz w tym artykule. 😊
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 18.07.2026
@bomblinio Zakup został przywrócony 🙂
Ukryłem zakup jak go przywrócić do widoczności
@Client:142954252 możesz napisać do allegro przez formularz lub podać tutaj np. tytuł , datę zakupu i poczekać na moderatora @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_