anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę opłacić 4 wygrane aukcje naraz u jednego Sprzedającego i jednocześnie skorzystać z SMART

MAMY ROZWIĄZANIE!
Topinulin
#7 Wielbiciel#

Jak mogę opłacić 4 wygrane aukcje naraz u jednego Sprzedającego i jednocześnie skorzystać z 1-go SMARTA.

Jeśli zaznaczę w nieopłaconych zakupach ptaszkami 4 aukcje u tego samego Sprzedawcy system grupuje dwie pierwsze, a już do kolejnych dolicza kolejne koszty wysyłki.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
LEW433
#21 Demiurg#

Nie spełniają warunków Smarta, możesz skontaktować się ze sprzedającym i dogadać. a to na zwykłym Allegro czy Lokalne?

oznacz moderatorów
Topinulin
#7 Wielbiciel#

hejka tak też  już zrobiłam ale dalej koresponduję z ALLEGRO przez KONTAKT i już 5 konsultant próbuje mnie robić w balona i każe załączać zrzuty moich stron z zakupami żeby znaleźć uchybienie z mojej strony, a ja nadal cierpliwie pytam czy za zakup 4 chusteczek do nosa u X-sa muszę do każdej chusteczki płacić koszty wysyłki?

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Albo sprzedawca ma ustawione do dwóch przedmiotów na jedną wysyłkę albo pozostałe dwa mają inne formy dostawy lub nie są objęte smartem . Dogadaj się ze sprzedawcą i zaproponuj np. że dwie aukcje opłacasz przez allegro ze smartem a za te dwie pozostałe robisz mu przelew bezpośrednio na konto bez kosztów dostawy i chcesz by wysłał w jednej paczce .

oznacz moderatorów
Topinulin
#7 Wielbiciel#

hejka tak też  już zrobiłam ale dalej koresponduję z ALLEGRO przez KONTAKT i już 5 konsultant próbuje mnie robić w balona i każe załączać zrzuty moich stron z zakupami żeby znaleźć uchybienie z mojej strony, a ja nadal cierpliwie pytam czy za zakup 4 chusteczek do nosa u X-sa muszę do każdej chusteczki płacić koszty wysyłki?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Odpowiedź jest jednoznaczna i prosta> nie musisz ale musisz znaleźć odpowiednią ofertę z taką metodą dostawy, Metody dostawy ilość w paczce itd. odpowiada sprzedający.

oznacz moderatorów
Topinulin
#7 Wielbiciel#

Też pytałam o to Sprzedającego, bo to nie pierwsza moja potyczka, Sprzedający twierdzi, że jakby "z urzędu" jest po dwie aukcje, a nie 50 jak szumnie reklamuje ALLEGRO

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Moim zdaniem nie mówi Ci prawdy, powiedz mu żeby pokazał taki przepis!

oznacz moderatorów
Topinulin
#7 Wielbiciel#

Dzięki za wskazówki, będę od razu uzgadniać nawet przed wygraniem aukcji, wiedząc, że kupuję więcej

oznacz moderatorów