Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak mogę opłacić 4 wygrane aukcje naraz u jednego Sprzedającego i jednocześnie skorzystać z 1-go SMARTA.
Jeśli zaznaczę w nieopłaconych zakupach ptaszkami 4 aukcje u tego samego Sprzedawcy system grupuje dwie pierwsze, a już do kolejnych dolicza kolejne koszty wysyłki.
Nie spełniają warunków Smarta, możesz skontaktować się ze sprzedającym i dogadać. a to na zwykłym Allegro czy Lokalne?
hejka tak też już zrobiłam ale dalej koresponduję z ALLEGRO przez KONTAKT i już 5 konsultant próbuje mnie robić w balona i każe załączać zrzuty moich stron z zakupami żeby znaleźć uchybienie z mojej strony, a ja nadal cierpliwie pytam czy za zakup 4 chusteczek do nosa u X-sa muszę do każdej chusteczki płacić koszty wysyłki?
Albo sprzedawca ma ustawione do dwóch przedmiotów na jedną wysyłkę albo pozostałe dwa mają inne formy dostawy lub nie są objęte smartem . Dogadaj się ze sprzedawcą i zaproponuj np. że dwie aukcje opłacasz przez allegro ze smartem a za te dwie pozostałe robisz mu przelew bezpośrednio na konto bez kosztów dostawy i chcesz by wysłał w jednej paczce .
hejka tak też już zrobiłam ale dalej koresponduję z ALLEGRO przez KONTAKT i już 5 konsultant próbuje mnie robić w balona i każe załączać zrzuty moich stron z zakupami żeby znaleźć uchybienie z mojej strony, a ja nadal cierpliwie pytam czy za zakup 4 chusteczek do nosa u X-sa muszę do każdej chusteczki płacić koszty wysyłki?
Odpowiedź jest jednoznaczna i prosta> nie musisz ale musisz znaleźć odpowiednią ofertę z taką metodą dostawy, Metody dostawy ilość w paczce itd. odpowiada sprzedający.
Też pytałam o to Sprzedającego, bo to nie pierwsza moja potyczka, Sprzedający twierdzi, że jakby "z urzędu" jest po dwie aukcje, a nie 50 jak szumnie reklamuje ALLEGRO
Moim zdaniem nie mówi Ci prawdy, powiedz mu żeby pokazał taki przepis!
Dzięki za wskazówki, będę od razu uzgadniać nawet przed wygraniem aukcji, wiedząc, że kupuję więcej