Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z nadaniem zwrotu. W aplikacji wygenerowany kod ma 8 znaków, a w paczkomacie jest miejsce na mniej - przy próbie wpisania kodu pokazuje błąd. Co zrobić?
Masz też przy tym kodzie kod QR? Spróbuj go zeskanować przez paczkomat. Upewnij się też, że na pewno masz kod do paczkomatu Allegro, a nie np. Inpost czy DHL.
pewnie próbujesz nadać nie w tej maszynie co trzeba
Próbowałam w tym samym paczkomacie allegro one z którego odbierałam paczkę. Niestety nie mam qr kodu - zwrot jest wygenerowany automatycznie z allegro jako darmowy i jest tam ciąg znaków cyfr i liter.
@mireino Nie zawsze zwrot musi być tą samą formą wysyłki - mogłeś zamówić Allegro Boxem, a zwracać Paczkomatem Inpost, zwróć uwagę jakiego przewoźnika dokładnie dotyczy zwrot.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Może dacie radę pomóc koledze?
Zwroc 1 przedmiot w automacie lub punkcie Allegro One. Napisz na paczce kod …... Adres nie bedzie potrzebny. Kod jest wazny do ….. - tego typu sms otrzymałam wiec zakładam ze paczkomat allegro one byl poprawnie wybrany
@mireino poproszę numer zamówienia, którego dotyczy ten zwrot.