anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zadać zwrot z allegro one?

mireino
#7 Wielbiciel#

Mam problem z nadaniem zwrotu. W aplikacji wygenerowany kod ma 8 znaków, a w paczkomacie jest miejsce na mniej - przy próbie wpisania kodu pokazuje błąd. Co zrobić?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

foto-hurtownia
#13 Ambasador#

Masz też przy tym kodzie kod QR? Spróbuj go zeskanować przez paczkomat. Upewnij się też, że na pewno masz kod do paczkomatu Allegro, a nie np. Inpost czy DHL.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

pewnie próbujesz nadać nie w tej maszynie co trzeba 

oznacz moderatorów

mireino
#7 Wielbiciel#

Próbowałam w tym samym paczkomacie allegro one z którego odbierałam paczkę. Niestety nie mam qr kodu - zwrot jest wygenerowany automatycznie z allegro jako darmowy i jest tam ciąg znaków cyfr i liter.

oznacz moderatorów

foto-hurtownia
#13 Ambasador#

@mireino Nie zawsze zwrot musi być tą samą formą wysyłki -  mogłeś zamówić Allegro Boxem, a zwracać Paczkomatem Inpost, zwróć uwagę jakiego przewoźnika dokładnie dotyczy zwrot. 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Może dacie radę pomóc koledze?

oznacz moderatorów

mireino
#7 Wielbiciel#

Zwroc 1 przedmiot w automacie lub punkcie Allegro One. Napisz na paczce kod …... Adres nie bedzie potrzebny. Kod jest wazny do ….. - tego typu sms otrzymałam wiec zakładam ze paczkomat allegro one byl poprawnie wybrany 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mireino poproszę numer zamówienia, którego dotyczy ten zwrot. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów