anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Już po raz 3 Nie dostaję paczki na dedykowany paczkomat inpostu tylko w zamian na odległy orlenu

jacfrac
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg#

@jacfraca na pewno dobrze wybierasz opcję dostawy. Sprawdź w zakładce moje zakupy. Nie możliwe jest, że tak zostaje zmienione. To dwaj różni przewoźnicy.. Podaj numer zamówienia to moderatorzy sprawdzą.

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@jacfrac podaj proszę przykładowy numer zamówienia, którego dotyczy problem, ponieważ dla 3 ostatnich zamówień (z 12, 17 oraz 20 lutego) - widzę, że masz wybrany jako metodę dostawy Orlen. Sprawdzisz to, w zakładce Moje zakupy, w szczegółach zamówienia oraz w mailu, który wysyłamy po złożeniu zamówienia, z informacją jaka metoda dostawy została wybrana podczas składania zamówienia. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@jacfrac musisz sprawdzać przed potwierdzeniem co masz wybrane bo allegro samo podmienia punkty na te które im bardziej pasują ( byle nie InPost ) sam miałem takie przypadki, punkt epaka zawsze miałem wybranego InPosta a tu nagle One Punkt 😞 zaczynają kombinować jak z kurierami gdzie sami wybierają i pomijają Pocztę Polską 😞 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@jacfrac Patrz w co klikasz, to będzie wysyłane tam, gdzie chcesz.

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów