@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dostałem dziś powiadomienie na telefon z androidem, że przyznano mi kupon 50zł w dziale Elektronika przy zakupach od 500zł ważny do 7 kwietnia.
kuponu jednak nigdzie nie widać. Co robić?
Cześć @tomo63, niestety nie widzę takiego kuponu na Twoim koncie. Kiedy otrzymałeś takie powiadomienie? Czy masz możliwość przesłania zrzutu ekranu z jego informacją (oczywiście jeśli jest taka możliwość)?
Powiadomienie przyszło jakoś przed 15 dzisiaj, otworzyłem i zamknąłem myśląc, że będzie jak piprzednio z jakimś kuponem, gdzie po kilku godzinach przyszedł email. A tu nic.
Kupon się nie przypisał, to wiem. Nie mam też żadnego screenshota.
@tomo63 Nie widzę powiadomienia na Twoim koncie o tym kuponie. Możesz wysłać zrzut ekranu i doprecyzować, czy chodzi o konto, z którego piszesz?
Dziwna sprawa, powiadomienie było napewno. Tak jak pisałem wyżej, nie zrobiłem żadnego zrzutu ekranu, bo nie pomyślałem, że takie zamieszanie jest z tymi kuponami. Nauczka na przyszłość.
Tak, chodzi o konto, z którego piszę.
@tomo63 Przykro mi, ale nie widzę żadnego maila ani powiadomienia. W tej sytuacji promocja nie była skierowana do Ciebie. Przykro mi.
Powiadomienie o kuponie przyszło ponownie. Tym razem zrobiłem zrzut. Kupon nie przypisał się.
Cześć @tomo63, dziękuje za zrzuty.
Zgłosiłem sprawę do odpowiedniego zespołu. Z racji trwających świąt, czas odpowiedzi może ulec wydłużeniu 🙂
@matt_rose, dzięki. Jeśli to możliwe to proszę o usunięcie pierwszego ze zrzutów ekranu.
@tomo63 Zrobione 😉
Dzięki, kupon się pojawił i mam go już przypisanego.