Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakupiłem towary za kwot powyżej 40 pln i mam dostępne darmowe odbiory ruch itp ale nie mam darmowego paczkomatu inpost - nie wiem dlaczego? bardzo mi zależy na paczkomatach inpost a z pocztą polską mam niemiłe doświadczenia, czy to jest jakiś jednostkowy błąd czy może pokazywać się częściej? i czy w ogóle to jest jakiś błąd czy zagrywka Smart? jeśli tak to chyba będę rezygnował 😕
Tak, dokładają do interesu 😄
xyz96 mniej zarabiają.
@_Likos_ Gdyście nie wkładali wszelkich kosztów związanych z opłatami Allegro w ceny, dopłacalibyście już ze 200% 🙂
xyz96 juz Ci pisałem: w cene wlicza sie także : koszt wytworzenia/wysyłki/reklamy/posredników/podatków/ pracowników i wszelkie inne. Ale nie zawsze jak tylko jakiś koszt rośnie podnosi sie cene. Czasem trzeba rezygnować z częsci własnych zysków. Tak funkcjonuje gospodarka. Lecz napisanie klientowi że to on dopłaca 1,99 do smarta nie jest prawdą bo przynajmniej częśc sprzedawców robi to kosztem własnego zysku.
@_Likos_ Generalnie dopłaca. Może są jakieś wyjątki, nie zaprzeczam.
@aragil To ty rażąco wprowadzasz w błąd w innym wątku, podważając zapisy ustaw i stanowisko UOKiK.
@aragil No to się nie doczekasz, bo moja wypowiedź w całości brzmiała tak;
Sprzedawcy nie dopłacają do Smarta, nie wierz w to. Wliczają te dopłaty w cenę towaru i Ty dopłacasz.
Wyrywanie z kontekstu ci nie pomoże.
xyz96 nie pisz bzdur i nie ośmieszaj się.
@aragil nie pisz bzdur i nie ośmieszaj się.
Standard aragil, gdy nie ma argumentów 🙂
Standard xyz96 -"Rzetelność" ,"uczciwość" ,"słowność" ,"tolerancja"😄😄😄😂😂😂
Przy okazji, dotarła tam paczka wysłana jako zwrot do cioci z Berdyczowa ?
Żenada, piaskownica, bezsilność.
@aragil @xyz96 "Halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla... taka sytuacja"🤣
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄