anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wybrać dostawy do One Box mimo kupionego Smart

Client:45460269
#1 Nowicjusz#

Jak w tytule. Mimo wykupionego SMART nie mogę wybrać dostawy do automatu wprowadzanego na rynek przez Allegro. Tak mam w okolicy (Wołomin) kilka automatów One Box jeden kilkaset metrów od domu. Błąd występuje zarówno w aplikacji jak i na komputerze stacjonarnym. Kupiłem Smart głownie ze względu na darmowe dostawy. jestem oburzony brakiem darmowej opcji dostawy. Tak jest co prawda opcja darmowej dostawy do jakiegoś paczkomatu ale jest jeden taki w moim mieście w bardzo odległym miejscu który jest mi bardzo nie po drodze.   @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

2025-02-22 (1).png

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:35386082
#13 Ambasador#

Przedmiot, który chcesz kupić ma oznaczenie smart? Bo to nie tylko Ty masz mieć Smart, ale sprzedawca też.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:45460269 Podaj mi wszystkie numery ofert, które wchodzą w skład tego zakupu.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator#

@Client:45460269 Nie wystarczy, że Ty masz kupione - oferta, w której kupujesz, musi nosić oznaczenie Smart, żeby można było skorzystać z "darmowej" dostawy. Ponieważ Allegro przerzuca coraz większą część kosztów tej "darmochy" na sprzedawców, wielu z nich rezygnuje z tego "dobrodziejstwa" i przestaje udostępniać Smart

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@Client:45460269 jestem oburzony brakiem darmowej opcji dostawy

A sprzedawcy są oburzeni, że muszą co miesiąc dopłacać po kilka tysięcy złotych do "darmowych" przesyłek Smart. Takich ofert bez One Box będzie coraz więcej, także dlatego, że jest to najgorsza, jeśli chodzi o jakość usług forma dostawy.
Poczytaj na tym forum, jak często paczki nie są odbierane od nadawców, z automatów, ile jest opóźnień, zagubień i pustych skrytek.

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów