anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nie mogę wybrać przesyłki smart

Autoruso
#10 Popularyzator#

Pomimo spełnienia warunków oraz informacji o możliwości zakupu z przesyłką smart kurier UPS w aukcji nr 17603807626, po przejściu do kupna wyświetlają mi się tylko płatne możliwosci wysyłki, brak opcji kurier UPS lub innej przesyłki smart. Prosze o wyjasnienie jak to kupić w smart?

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Autoruso Proszę, wybierz opcję "pokaż wszystkie metody".

w_kiwi_0-1751820204113.png

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Autoruso
#10 Popularyzator#

Mam tylko opcje zobacz wszystkie. Nie ma innej opcji.

oznacz moderatorów

Autoruso
#10 Popularyzator#

Autoruso_0-1751820463612.png

oznacz moderatorów

Autoruso
#10 Popularyzator#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  I jak to zrobić? Na innych przeglądarkch też nie działa. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Autoruso UPS nie obsługuje twojego lub sprzedawcy kody pocztowego. 

@w_kiwi to już kolejny taki problem odkąd zaczęliście proponować najlepszą opcję transportu dla kupujących 🤔

oznacz moderatorów

Autoruso
#10 Popularyzator#

ok skoro nikt nie umie odpowiedziec to kupiłem na konkurencyjnym portalu taniej i z darmową dostawą

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Autoruso Przykro mi, ale jeśli nie widzisz tej opcji, to znaczy, że nie jest ona dostępna dla Twojego kodu pocztowego. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Autoruso
#10 Popularyzator#

ok już kupiłem na konkurencyjnym portalu również z tą samą dostawą z kurierem UPS z moim kodem pocztowym bez żadnych problemów i taniej. Nie ogarniacie ostatnio tego okrętu i mam takie wrażenie, że ten okręt tonie coraz głębiej.  

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

jak tak dalej będzie ludzie przestaną przedłużać smarta bo nie maja darmowych przesyłek jak w tym przypadku.

oznacz moderatorów

Autoruso
#10 Popularyzator#

Ogólnie to bzdura bo UPS jest u nas codziennie i nigdy z nim nie ma problemu więc jak zwykle allegro ma bałagan i o prostu nie umie ogarnąć tematu. Nikt nic nie wie nikt nic nie może i nikt nic nie potrafi. Ogólnie nic nowego. 

oznacz moderatorów

Autoruso
#10 Popularyzator#

A to ciekawe jak wybieram jakikolwiek inny kod pocztowy to też według was UPS nie obsługuje tych kodów. Najwyraźniej UPS nie jeździ już ani po Warszawie ani też po Gdańsku. Ha ha ha. Słowami piosenki baw mnie to takie zabawne...

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Autoruso To jest widok dla adresu w Warszawie. 

w_kiwi_0-1751832217218.png

Dodam, że zasady usługi UPS poza Allegro może się różnić od tych wykonywanych na umowie pomiędzy przewoźnikiem a platformą Allegro. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Autoruso
#10 Popularyzator#

Chyba tylko po centrum... Ciekawe, że od innych sprzedawców przy wyższej cenie ten sam kurier UPS już obsługuje mój kod pocztowy. Baj baju baj... Po Wrocławiu też najwyraźniej nie jeździ. A notabene jeszcze tydzień temu wszystko było ok. Bałagan macie i nikt już tego u was nie ogarnia...

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Kiedyś było tu takie zgłoszenie. Sprawdzałam i miałam podobnie jak osoba zakładająca posta. Wyjaśnienie wydawało się wtedy takie, że normalnie UPS mój adres obsługuje, jednak nie obsługuje go Allegro Delivery UPS, dlatego nie mogłyśmy zamówić. Gdybym miała zgadywać to powiedziałabym, że tak jak ja mieszkasz w małej miejscowości i delivery nas dyskryminuje... Ale piszesz, że Wrocław wiec to już wyższy poziom kabaretu w stylu Allegro...

W tamtym poście o ile mnie pamięć nie myli to do tej pory nie było konkretnej odpowiedzi od Allegro. 

Jeśli chodzi o innych sprzedawców to przypadkiem oni nie mają dostaw zwykłego kuriera UPS (stąd wyższa cen), a nie Delivery...? Masa ludzi to wyłącza nawet kosztem straty klientów w smarcie, bo już siły i nerwów na to nie maja... Nic nie mogą, a zawsze potem i tak końcowa wina na sprzedawców spada...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów