Dlaczego nie moge zwrocic towaru mimo ze mam wykupione Allegro Smart i nie minal termin zwrotu?
@Client:39935422 może kupiłeś od osoby prywatnej, oferta ma wyłączone zwroty, albo sprzedawca nie udostępniał dostawy smart ( jeśli chodzi Ci o darmowe odesłanie )
Smart nie gwarantuje darmowych dostaw i zwrotów od wszystkich sprzedawców 😞
Dziekuje za odpowiedz. Czy wiesz jak to sprawdzic?
Co dokładnie stoi na przeszkodzie?
Kupilem przedmiot ze sklepu outletowego, jestem klientem Allegro Smart i nie moge wybrac bezplatnego zwrotu. Podswietla mi sie tylko zwrot za 19.99 lub wg wlasnego przewoznika
@Client:39935422 to zakup nie był smart, mogłeś mieć darmową dostawę sprzedawcy, jak chcesz coś zwrócić to na własny koszt 🙂
@Client:39935422 Samo to, że masz SMART nie oznacza że wszystko i zawsze będzie "za darmo" 😉
Zerknij na szczegóły zakupu i zobacz czy przy metodzie dostawy widać logo SMART.
Jeśli nie widać to to nie był zakup ze SMART.
Sprawdzilem. Dostawa jest ze Smart. Co teraz jesli nie mige skontaktowac ze sprzedawca?
@Client:39935422 Sprzedającemu nie zawracaj wcale tym głowy bo on i tak nie ma na to żadnego wpływu. Problem ze zwrotem SMART musisz wyjaśnić z Allegro.
Oznaczę moderację i rzucą okiem.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pokaż link do tej oferty lub jej numer.
@Client:39935422 Podaj numer zamówienia, o które chodzi.
@Client:39935422 Dziekuję. Konsultuje tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@Client:39935422 a ten twój zakup nie miał czasem zwrotu wyłączonego ustawowo np ze wględów higienicznych albo krótka data do spożycia czy przedmiot na indywidualne zamówienie?
@Client:39935422 Dostałam wiadomość, że skontaktujemy się z Tobą mejlowo w tej sprawie.