Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@InPost paczkomat GLU02 w Glucholazach nie wyświetla się w opcjach dostawy. Dlaczego ?
pewnie wyłączony ze względu na sytuację powodziową .
Ty tak na poważnie pytasz? Przecież Głuchołazy to jedno z miejsc, które najbardziej ucierpiały w powodzi...
@basiulek1991 A masz telewizor? Nawet jak nie, to najwyraźniej posługujesz się internetem, tam też co nieco piszą o tym, co się dzieje na południu kraju
Jestem z Głuchołaz, i a az za dobrze wiem co sie dzieje, pytam ponieważ tutaj my mamy powody żeby pytać.
@basiulek1991 Współczuję Waszej sytuacji, sam mieszkam na Dolnym Śląsku i znam temat. Natomiast w kwestii paczkomatów najlepiej kontaktować się z infolinią InPost, ona działa dość dobrze
@basiulek1991 Wskazany paczkomat jest wyłączony z obsługi przez InPost, dlatego nie jest dostępny podczas składania zamówień - informację o tym znajdziesz również na stronie przewoźnika, w tym miejscu.
Dziękuję, nie udało nam się skontaktować z InPost przez problemy z siecią/internetem natomiast kurier który dojechał pomógł nam rozwiązać problem.
Natomiast pozostałym bardzo dziękuję za miłe i jakże trafne komentarze, życzę aby nigdy Wam nikt nie odpowiedział tak, kiedy pytacie o coś nie dość że "na około" bo nie możecie inaczej, to jeszcze w takiej sytuacji która mam nadzieje niech będzie ostatnią.
Paczki odzyskane, wiemy gdzie będą następne. Dziękujemy InPost !