anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z kupujacym, konto fn "FA - Full Access"

Client:122009526
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, Dziś spotkałem dość głupiego sprzedawcę lub ja jestem glupi ale: 

Zakupiłem konto do Fortnite. Zdjęcia byly, nazwa aukcji tez była, opisu brak (w nazwie FA - Full access). Napisałem do sprzedającego czy po zakupie otrzymam dostęp do konta i czy moge zmienić na nim hasło oraz email i dodatkowo zapytałem czy otrzymam dostęp do maila. Odpisal "Tak oczywiscie". Niestety nie otrzymałem. Zrobiłem dyskusje ze sprzedającym tłumacząc mu, żeby po prostu wyskal mi to co zakupiłem. On zrobił jakieś śmieszne konto ośmieszając mnie, że dałem się oszukać pod jakimś dziwnym mailem i hasłem które brzmiało "jasiumamalegofjutair*chagostarypijany12351"

Owszem wpisując to w epic games dziala to, ale potrzebuje kodu uwierzytelniania którego nie otrzymam ponieważ nie mam dostępu do maila. sprzedający nie chce dokonać zwrotu pieniędzy ponieważ twierdzi że nigdzie nie było mowy o tym, że da mi dostęp do maila mimo, że na początku rozmowy o to zapytałem (nawet na disxordzie o to pytałem ponieważ tam też pisalismy). Osoba ta dodatkowo wystawiła te same ogłoszenie z tymi samymi zdjęciami na sprzedaż mimo, że ja to już kupiłem, co mam zrobić z tym? Skontakowalem się z allegro i dyskusja jest otwarta. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:122009526 widzę, że założyłeś dyskusję ze sprzedającym dzisiaj. W tej sytuacji (jak minie 24h od rozpoczęcia dyskusji) możesz kliknąć "poproś o pomoc Allegro". Doradca włączy się wówczas do rozmowy, przeanalizuje sprawę i zaproponuje rozwiązanie. 

Nicol
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

spotkałem dość głupiego sprzedawcę nie pisz tak publicznie.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dobrze, przepraszam. 

oznacz moderatorów

Czah-nik
#12 Orędownik#

A wiesz, że nie wolno handlować kontami? 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Rozumiem, aczkolwiek zauważyłem wiele tego typu rzeczy więc stwierdziłem że można. Zresztą ja jestem tylko zakupiłem, ale go nie otrzymałem.

oznacz moderatorów