anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

promocja zgarnij dwa kupony 15 zł za pobranie apki i pierwsze zakupy

Client:86285034
#7 Wielbiciel#

W ramach promocji jak w temacie zainstalowałam aplikację, ale nigdzie nie widzę pierwszego kuponu 15 zł. Gdzie mogę go znaleźć ?

Dziękuje i pozdrawiam

ne

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:86285034 Udało mi się ostatecznie uzyskać odpowiedź. Bardzo Cię przepraszam, za tak długi czas oczekiwania. Przykro mi, ale niestety nie spełniłaś warunków promocji, ponieważ wykonałaś odpowiednie czynności 12.04, a promocja trwa od 16.04 do 29.04.

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czy można wiedzieć jakie są te odpowiednie czynności wykonane przeze mnie 12.04? Oraz dlaczego informacje o promocji widniały już od 12.04 skoro promocja obowiązywała dopiero od 16.04?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:86285034 Zgodnie z informacjami, które otrzymałyśmy - 12 kwietnia spełniłaś warunki promocji, która obowiązywała dopiero od 16 kwietnia.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dlaczego w związku z tym informacje o promocji widniały już 12 kwietnia skoro obowiązywała ona dopiero od 16 kwietnia ? Czy mogę prosić link do regulaminu promocji ?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Rozumiem, ze zarówno rozwiązania problemu jak i odpowiedzi na powyższe pytania się nie doczekam. Dziękuje za poświęcony czas oraz pomoc. Usuwam aplikacje, ponieważ pobrałam ją w związku z promocją, której benefitów nie otrzymałam. Pozdrawiam

oznacz moderatorów