Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W ramach promocji jak w temacie zainstalowałam aplikację, ale nigdzie nie widzę pierwszego kuponu 15 zł. Gdzie mogę go znaleźć ?
Dziękuje i pozdrawiam
ne
@Client:86285034 Udało mi się ostatecznie uzyskać odpowiedź. Bardzo Cię przepraszam, za tak długi czas oczekiwania. Przykro mi, ale niestety nie spełniłaś warunków promocji, ponieważ wykonałaś odpowiednie czynności 12.04, a promocja trwa od 16.04 do 29.04.
Czy można wiedzieć jakie są te odpowiednie czynności wykonane przeze mnie 12.04? Oraz dlaczego informacje o promocji widniały już od 12.04 skoro promocja obowiązywała dopiero od 16.04?
@Client:86285034 Zgodnie z informacjami, które otrzymałyśmy - 12 kwietnia spełniłaś warunki promocji, która obowiązywała dopiero od 16 kwietnia.
Dlaczego w związku z tym informacje o promocji widniały już 12 kwietnia skoro obowiązywała ona dopiero od 16 kwietnia ? Czy mogę prosić link do regulaminu promocji ?
Rozumiem, ze zarówno rozwiązania problemu jak i odpowiedzi na powyższe pytania się nie doczekam. Dziękuje za poświęcony czas oraz pomoc. Usuwam aplikacje, ponieważ pobrałam ją w związku z promocją, której benefitów nie otrzymałam. Pozdrawiam