Jak kupię smarta na miesiąc i anuluję go tego samego dnia po kilku zakupach to ile dokładnie zwrotu dostanę? Pytam, bo moje zakupowe konto z rocznym smartem od 2 tygodni z winy Allegro nie nadaje się do użytku... A nie dlatego, że aż taka cebula jestemxD
Jak kupię smarta na koncie bez testów to włączycie mi je złośliwie, czy będę mogła zrobić zakupy?
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki a nowe konto nie ma smarta w gratisie na 5 przesyłek / 6 msc
Nie zakładam nowego. Zresztą to chyba jest jedna promocja na użytkownika. Chce zrobić to na już posiadanym koncie bez kre.tyń.skich testów. Mam sporo drobnicy do poogarniaania i do domu i do firmy i na podwójną komunię. Już katalog i niedziałające wyszukiwarki zabiorą mi dzień czy dwa z życia w porównaniu do czasów sprzed tego. Nie mam ochoty dokładać do tego kilku godzin na zwijanie i rozwijanie bzdet czy kopiowanie linków na inne konto.
@AnnaG-Antyki zwrot jest proporcjonalny do czasu korzystania z usługi (wlicza się w to też okres wypowiedzenia usługi). Wzór na obliczenie tej kwoty to: pełna kwota * (niewykorzystane dni / liczba dni okresu rozliczeniowego).
Ale ja nie chce korzystać z okresu wypowiedzenia! To działanie na moją szkodę. Jak go wyłączyć natychmiastowo? Konkurencja z dżunglii jakoś za przedłużenie anulowane tego samego dnia zwracała całość, a nie jakieś wypowiedzenia...
I nadal chcę wiedzieć czy jak na koncie bez testów włączę smarta to włączycie mi jakieś dziwne testy czy nie? To ważne pytanie, bo od tego zależy czy będę mogła zrobić zakupy czy nie?
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki najlepiej skontaktować się przez formularz, gdy będziesz chciała zrezygnować z usługi. Doradca może wtedy sprawdzić szczegóły wykupionej usługi na koncie i podać więcej szczegółów.
W kwestii testu to domyślam się, że chodzi o widok opisu oferty - na ten moment trwają testy i nie mogę zagwarantować, że nie będzie się on wyświetlał na innym koncie, urządzeniu czy przeglądarce.
Czyli, że kupię podwójnie smarta i i tak mogę nie móc zakupów zrobić, a do tego zakosicie mi kasę za 2 tygodnie nie używanej usługi już po jej wyłączeniu...A niech Was idę na sm.ka i me.dia chociaż roczek i komunię ogarnę... W sumie do UOKiK też pewnie zajrzę...