anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam wie ktoś o co chodzi z tą weryfikacja

klisman1987
#7 Wielbiciel#

1000032102.png

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:44052296
#21 Demiurg#

@klisman1987 obrazka do czasu zatwierdzenia przez moderatorów nie widać. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Może opisz?

oznacz moderatorów

klisman1987
#7 Wielbiciel#

Kupiłem karte Paysafecard z pomocą karty PayPo. Po jakimś czasie chciałem kupić drugą karte i już pojawił się komunikat "że ze względów bezpieczeństwa allegro chce potwierdzić że to ja robię zakupy. mam poczekać na weryfikacje albo mam wyplenić formularz i wysłać" Tylko że nie ma żadnego formularza do wypełniania. Nie wiem o co chodzi

oznacz moderatorów

Client:35386082
#15 Entuzjasta#

tu dopytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

Dział Bezpieczeństwa czasem sam zdejmuje taką blokadę.

oznacz moderatorów

klisman1987
#7 Wielbiciel#

Pytałem. Oczywiście pani nie umiała zdjąć tej blokady i wysłała zapytanie do odpowiedniego działu. Pewnie myślą że kupując karte za 500zl piorę pieniądze 🤣🤣

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@klisman1987  to dziwne, bo kupującym zazwyczaj szybko zdejmują blokadę, chyba jednak dziewczyny będą musiały interweniować

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@klisman1987 to jest prawdziwy komunikat związany z bezpieczeństwem transakcji. Powinieneś mieć już możliwość sfinalizowania zakupu. Sprawdź proszę i jeżeli ograniczenie nadal będzie widoczne daj znać, zadziałam w tej sprawie 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów