Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@klisman1987 obrazka do czasu zatwierdzenia przez moderatorów nie widać. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Może opisz?
Kupiłem karte Paysafecard z pomocą karty PayPo. Po jakimś czasie chciałem kupić drugą karte i już pojawił się komunikat "że ze względów bezpieczeństwa allegro chce potwierdzić że to ja robię zakupy. mam poczekać na weryfikacje albo mam wyplenić formularz i wysłać" Tylko że nie ma żadnego formularza do wypełniania. Nie wiem o co chodzi
tu dopytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Dział Bezpieczeństwa czasem sam zdejmuje taką blokadę.
Pytałem. Oczywiście pani nie umiała zdjąć tej blokady i wysłała zapytanie do odpowiedniego działu. Pewnie myślą że kupując karte za 500zl piorę pieniądze 🤣🤣
@klisman1987 to dziwne, bo kupującym zazwyczaj szybko zdejmują blokadę, chyba jednak dziewczyny będą musiały interweniować
@klisman1987 to jest prawdziwy komunikat związany z bezpieczeństwem transakcji. Powinieneś mieć już możliwość sfinalizowania zakupu. Sprawdź proszę i jeżeli ograniczenie nadal będzie widoczne daj znać, zadziałam w tej sprawie 🙂