Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@lena-xp ta promocja nie jest dla każdego😉
To dlaczego mi się pokazała na koncie i mogłam ją opłacić gdyby nie to, że cgcwile wcześniej zapłaciłam 59 zł?
Po 10 latach nie cxuje die przez Pana poważnie potraktowana.
@lena-xp w którym miejscu pokazała Ci się ta promocja na Twoim koncie🤔
Tak jak napisałam wcześniej "Konto" I pod moim loginem były 3 fioletowe banery, na jednym z nich promocja -33%
Było to tuż po opłaceniu smarta Blikiem
@lena-xp usługa Allegro Smart! jest w formie subskrypcji. Jeżeli masz aktywną usługę i ją przedłużasz, to cena będzie stała, nie promocyjna. Żeby skorzystać z promocji musiałabyś zrezygnować z usługi i ponownie ją wykupić (po zakończeniu).
Czyli mam zrezygnować z usługi, czekać na zwrot środków i wykupić jeszcze raz w promocji?
To czemu ta promocja pokazała die ba moim koncie?
@lena-xp jak zrezygnujesz, to jeszcze obowiązuje dwutygodniowy okres wypowiedzenia
Czyli mam zrezygnować ze Smarta, czekać ma zwrot opłaty i wykipic w promocji?
To czemu baner z promocją pojawił się na moim koncie?
Skoro baner z promocją się pojawił to chyba należała się?
@lena-xp promocja jest dedykowana wybranym użytkownikom, nie skorzystasz z niej, jeżeli masz aktywną usługę. Jeżeli zrezygnujesz z usługi zwrócimy Ci środki proporcjonalnie do wykorzystanego czasu.
Czyli byłam wybranym użytkownikiem.
Nic z tego nie rozumiem, no chyba że nie działacie transparentnie..
Powtarzam, mialam pod "Cześć...", loginem i adresem e-mail 3 banerki. Pierwszy byl z przekreśloną kwotą za Smarta i dopiskiem-33%
Jak więc mam rozumieć widoczny na moim koncie banerek z promocją? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@lena-xp Prześlij zrzut ekranu z widocznymi komunikatami, o których piszesz.
Jak niby mam mieć zrzut ekranu z wczoraj? Zaksiegowaliscie 59 zł, wysłałam zapytanie, wobec dziwnych odpowiedzi dokonałam zakupu produktów, bo status zmienił się-Smart był już aktywny.
??
@lena-xp nie mamy możliwości zweryfikowania, czy dany baner był Ci wyświetlany. Jeżeli zgodnie z Twoimi słowami wyświetlaliśmy informację o promocji, możesz zrezygnować z usługi i wykupić ją ponownie.