anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaginiona paczka DPD

monika12618
#7 Wielbiciel#

Witam w dniu wczorajszym spotala mnie bardzo nieprzyjemna sytuacja.Otoz musiałam opłacić paczkę kurierska DPD bo nie wiem dlaczego jak mam Smart a sprzedawca wyłączył go nagle i większość miałam rzeczy że smartem a 2 wygrane rzeczy bez to i tak musiałam dopłacic i zamiast 30 zł do paczkomatu przez to wybrałam kuriera za 15 zł bo nie było już innej możliwości a były tam ubrania na których mi zależało.Wczoraj pokazało ,że paczka przyszła ( na allegro mi odlicza czas w razie zwrotu że odebrane a ja jej nie mam) i na dpd pojawiaja się inicjały prawdopodobnie kuriera K...A .. bo ja nic nie otrzymałam i paczki na oczy nie widziałam.do kuriera nawet dodzwonić się nie idzie .Jestem zrozpaczona co robić. DPD 1018075498669U. Dane tej nieszczęsnej przesyłki ,proszę o odpowiedź moderatorów.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

monika12618
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @monika12618, przekazałem Twoją sprawę do odpowiedniego działu.
Weryfikujemy co się dzieje z tą paczką, jak tylko otrzymamy więcej informacji, skontaktujemy się z Tobą.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

monika12618
#7 Wielbiciel#

W ten sam dzień po Pana interwencji doszła nagle paczka za co bardzo dziękuję,bo bardzo mi na niej zależało.Teraz mam inny problem.Chcialam zwrócić jedna rzecz i dopiero przy akceptacji i po napisie że zwrot został wysłany do sprzedającego czy jak tam zawsze brzmi komunikat,dopiero później pojawiło się do wyboru że zwrot we własnym zakresie.... Zakceptowalam bo chciałam zobaczyć co dalej wyskoczy .. pojawił się tylko adres do odsylki a miałam przecież Smart akurat na ta rzecz i chciałam skorzystać ze zwrotu paczkomatem allegro one jak zawsze... Rzecz która chce odesłać kosztuje 9 zł a ja już zaznaczyłam że będzie do odesłania,nie wiem co robić.Czy jest jakaś możliwość albo odesłać to w ramach Smart albo jakoś anulować? Czy sprzedawca mógł mi nagle wyłączyć taka możliwość? Bardzo proszę o odpowiedź i serdecznie pozdrawiam 😀

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@monika12618 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Doradca będzie mógł Ci przekazać etykietę. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów