Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@azpalicja Podaj mi, proszę, numer zamówienia.
04015210-744b-11f0-869b-5f153b5124d7
@azpalicja W naszym systemie jest poprawnie zaznaczona dostawa w ramach Allegro Kurier DPD. O przyczynę zmiany przewoźnika realizującego usługę musisz dopytać sprzedającego.
@nat_not inaczej nie może być, przecież InPost Kurier nie jest w smarcie a szkoda bo to porządna firma 🙂 ale za to konkurencja ma go w darmowych dostawach i tam zamawiam, przynajmniej mam wybór przewoźnika czego nie można powiedzieć o Allegro 😞
Grunt że paczka już dotarła, klient zadowolony 😄
sprawdź Ty dokładnie co zamówiłeś , pewnie chęci były ,ale jak to na allegro ,wyszło inaczej .
@mdrogeria może sprzedawca wiedząc jak działa DPD wolał nadać porządną firmą co by paczka była na drugi dzień 😄
I przed chwilą nawet już dostarczyli 🙂
Pytałam kuriera InPost, ale nie wiedział.
@azpalicja no i Ciesz się, sprzedawcy do smarta dopłacają czasem prawie cały koszt wysyłki, więc pewnie wolał zapłacić za zmianę kuriera co byś dostał paczkę na drugi dzień, może ma problemy z DPD często są posty sprzedawców że One Kurier, DHL, Orlen, DPD po kilka dni nie odbiera paczek 😞 Podpytaj się sprzedawcy jak jesteś ciekaw powodu 🙂
Możliwe, że kurier DPD już zabrał przesyłki, a inpostowy jeszcze nie. Allegro sugerowane czasy przekłamuje, sprzedawca mógł się zwyczajnie bać, że jak tego dnia nie wyjdzie to dostanie negatywa za czas wyświetlany przez portal i puścił tym czym mógł. Generalnie o zmianie powinien uprzedzić ale to i to do drzwi i INPOST zwykle ma 5x lepsze opinie więc krzywdy raczej nie zrobił...