Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ej siema bo kupiłem 12 kwietnia allegro smart na miesiąc i zapłaciłem 8,90 zł(bo to wtedy była jakaś promocja czy coś) ale w 12 maja (około dwa tygodnie temu) sam anulowałem allegro smart a dzisiaj patrzę że dostałem zwrot pieniędzy od allegro dokładnie tyle samo co zapłaciłem w kwietniu (8,90 zł) ale ja nie brałem żadnego zwrotu tylko po prostu anulowałem subskrycje wiecie o co może chodzić?
Odstąpiłeś od umowy na odległość.
Dziwne. Nie powinni zwracać całości kwoty. Jesteś pewien, że nie miałeś podpiętej karty i 12-tego maja Allegro samo nie pobrało Ci za następny miesiąc? Wtedy taki zwrot zgadzałby się po anulowaniu...
Mordo sam anulowałem smarta i nie mam nic podpięte
Cześć @Client:108816846, z tego co sprawdziłem, kwota została Tobie zwrócona za anulację subskrypcji Allegro Smart! za okres 12.04 - 12.05.
Bez kitu to allegro samo zwraca pieniądze jak się anuluję?
Coś tu nie gra. Zwraca ale podobno tylko za nie wykorzystane dni. Piszesz, że anulowałeś ostatniego dnia subskrypcji (jak dobrze zrozumiałam). Czyli nie wykorzystanych dni nie było. Dlatego podejrzewałam, że była nowa subskrypcja. Dziwne to to...
Znaczy ja tylko zakupy przez smarta zrobiłem 3 może 4 razy przez miesiąc
To nie ma znaczenia. Było tu pisane, że zwracają za niewykorzystane dni. Ilość zakupów znaczenia nie ma. Jak chcesz to zawołaj starsze moderatorki, może one rozwiążą zagadkę. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziewczyny może Wy wiecie dlaczego po anulowania smarta w ostatni dzień subskrypcji klient dostał zwrot całości opłaty z smarta?