Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem z nadawaniem przesyłek Inpost czy ktoś ma podobnie?
Otrzymałem takie wiadomości co mam zrobic
@Client:83049363 Poczekać aż problem ustąpi. Jeśli to Poczta P. to mają jakąś awarię.
@Client:83049363 nic nie rób , Poczta ma awarię
Ale to inpost
ja też mam problem z inpostem.
może ogólnopolska awaria , nie Inpost u mnie idzie przez MP
awaria allegro WzA nie działa ani inpost ani PP
@biuropablojdg @mdrogeria Ja dziś rano generowałem kilka etykiet InPost, zarówno allegrowe przez Menedżera Paczek InPost, jak i ze sklepu, przez Apaczkę. Nie było problemu, ale nie używałem "Wysyłam z Allegro", wiec tam coś nie trybi?
@TomBanknoter przed chwilą generowałem przez MP i bez problemu , wygląda na sprawkę allegro , WzA używam tylko do łonów . Pocztę zrobiłem , ale ostatnia pobierała się z 10 minut , potem wyłączyli aplikację , jak nie skonsoliduję plików to i nie nadam .
@Client:83049363 Tak czy inaczej, Ty nie bardzo możesz coś zrobić. To jest zadane sprzedającego. A jeśli sprawa się będzie przeciągać, możesz anulować zakup
No właśnie sprzedający napisał mi że nie podałem ulicy i generowanie etykiety nadawczej jest niemożliwe, a nie wiem jak uzupełnić te dane
@Client:83049363 To podaj mu tę ulice na maila, on może uzupełnić dane
tylko sprawdź później liczbę zamówionych przesyłek, bo zdarza się jak inpost ma awarię że każdorazowa próba nadania przesyłki kończy się powodzeniem mimo komunikatu że się nie udało 😄 Później wchodzisz w przesyłki i widzisz że do 1 zamówienia masz wygenerowanych 10 przesyłek bo tyle było prób zamówienia
niestety tak jest i tym razem. mimo że nadal wyskakuje ten błąd WZA to po wejściu w MP widzę że już mam zamówione 3 przesyłki do tego zamówienia 🙂
u nas tak samo... wiele przesyłek do zamówienia i żadnej etykiety którą można wydrukować.....
ja również otrzymałam te same komunikaty
że kupujący nie podał ulicy ...
Na szczęście przez menadżer działa generowanie
to samo u mnie 😞
Na jakiego ptaka ten komunikat aby spróbować jeszcze raz. Jedno zamówienie a 5 i więcej listów wygenerowało.
A no tak poniedziałek na allegro 🤣