Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego otrzymuje ujemne punkty za opoznienie w nadaniu paczek skoro UPS ich nie zabiera? Chyba wszystkim bedzie na rękę zwlaszcza kurierowi jak usunę tą metodę dostawy. UPS nic nie bedzie wiedziec wiec kurierowi sie upiecze, u mnie skoczą sie ujemne punkty i użeranie się z kurierem ktory ma w nosie podjazd do mnie no i w koncu kliencie beda zadowoleni bo konkurencja dostaczy towar na czas. Nie normalna sytuacja. Co z tym zrobić bo jak usunę tego kuriera to odpadnie mi smart
Włącz innego
Wyłączając ich trace SMART..
Najlepiej zrobisz wyłączając tego kuriera. UPS jak i Allegro One to dwie najgorsze opcje. Praktycznie zawsze jakieś problemy, opóźnienia a nieodbieranie przesyłek to codzienność. Jak już ktoś u mnie zamówi kuriera Allegro to wolę do paczkomatu wrzucić niż czekać na kuriera, który nigdy się nie pojawi. DPD i Inpost nigdy nie zawiedli.
My też zanosimy do paczkomatu Allegro. O dziwo ZAWSZE odbierają. Może boją się, że jak nie odbiorą - a paczkomat jest przy ZUS-ie to się panie kupujące z ZUS zdenerwują i kurierzy będą mieli kontrole 😛
@a8-czesci podaj proszę numery zamówień, dla których przesyłki nie zostały odebrane przez kuriera. Sprawdzę, czy możemy je wykluczyć z jakości Twojej sprzedaży.
Witam. Pierwsza aktualna 1Z1WR3326855209341 zamowienie 24go. odbior dzisiaj po 3 interwencjach telefonicznych na centrali
@a8-czesci poproszę jeszcze o informację, czy masz stały podjazd kuriera?
Jeśli tak, to podeślij proszę zrzut ekranu ze zleceniem podjazdu.
dla kuriera ups, orlen i dha zawsze pokazuje mi ze nie zamowiono podjazdu mimo ze podjazd wymieram z listy dostepnych godzin i dni podjazdu.
numer zamowiena 7848b2d0-921a-11ef-b0c9-8dc970f7650c
numeru podjazdu nie mam, wybieram z listy dostepnych
@a8-czesci ok, poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia z jakości, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Slicznie dziekuje:)
@a8-czesci u nas w systmie niestety nie widać zamówionego podjazdu dla tego zamówienia, a rozumiem, że po informacji, że nie zamówiono podjazdu, Kurier jednak przyjeżdza?
Podczas telefonicznych interwencji o których pisałeś konieczne było pewnie podanie numeru zlecenia podjazdu, czy podawałeś numer przesyłki?
Podawałem numer przesyłki bo numer zlecenia sie nie generuje. Zaznaczam tylko na kiedy na byc podjazd i na ktora godzine. ale w systemie potem i tak widnieje ze podjzad nie zamowiony. moge podeslac screeny z ups i orlen i dhl
@a8-czesci Proszę, dodaj zrzuty całego ekranu, wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.