anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chcę się dowiedzieć jak połączyć warianty na platformie Allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
sannuoPL
#7 Wielbiciel#

我是一个新的跨境卖家,销售医疗产品,我根据平台行为连接了变体,但是后端显示连接成功,而前端却始终没有显示。我尝试通过后台开case的方式联系Allegro客服,但他们很少回复。我就各种问题给客服发了7-8封邮件,只收到一封回复。
我想知道为什么合并失败,是因为我卖医疗产品吗?
感谢其他卖家的帮助。谢谢

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21
drekenzes
#17 Koryfeusz#

@w_kiwi  Widzę pełna pomoc przy wystawianiu trefnego towaru, czy rozumiem że Allegro bierze na siebie odpowiedzialność za te wyroby medyczne?

To w takim razie ja poproszę o podanie przedstawiciela handlowego na terenie UE, który odpowiada za ten wyrób medyczny - jest to warunek konieczny przy sprzedaży tego typu wyrobów, bo chce złożyć skargę do instytucji. A przed instytucjami odpowiada nie ten sprzedawca, tylko przedstawiciel handlowy, który został w ofercie ukryty.

#17 Koryfeusz#

@w_kiwi Widzę że po uwagach pojawiły się pierwsze wpisy i pojawił się ślad w rejestrach UE. Natomiast przerażające jest to, że takie oferty z wyrobami medycznymi pojawiły się w serwisie bez wcześniejszej weryfikacji, mimo że to początkujący zagraniczny sprzedawca. Bez podania kluczowych parametrów nie powinny te aukcje się pojawić w serwisie. A tak wychodzi na to, że w prawnie wymaganych danych można wpisać byle co i sprzedawać nawet odpady jako wyroby medyczne. Tak nie powinno być, bo jako konsument ciut mnie to przeraża.