Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W związku z problemami z pocztexem chciałam zamienić w cennikach dostawę pocztex na DPD, w momencie wpisywania do cennika dostawa DPD ma znaczek Smart, ale przy zatwierdzeniu cennika okazuje się, że cennik przestaje być Smart. O co chodzi? Gdzie robię błąd?
@ASTEL2020 Pewnie usuwając Pocztę usunąłeś również OwP i brakuje Ci trzeciej obowiązkowej opcji dostawy do punktu .
To chyba nie to. Nigdy nie mieliśmy odbioru w punkcie poczty.
Jest już 🙂
Niestety, nie ma!
Aha, no to się nie będę spierał.
Nie chcę się spierać, tylko oczekuję rozwiązania problemu.
Zamieniliśmy w dwóch cennikach kurier Pocztex na kurier DPD. Teraz pokazuje się , że cenniki nie są Smart. Czy to wystarczy, żeby zdiagnozować błąd?
Ale ja muszę zobaczyć oferty. Jak mam to diagnozować 🙂
Włączanie, na pewno Allegro Kurier DPD?
Pokaż te dwie oferty bez SMARTA 🙂
Przed chwilą zmieniliśmy ten cennik z tym zawiasem powyżej.
Wg mnie wszystko jest OK.
Dziewczynki, można prosić o pomoc.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Co to znaczy, że jest OK, skoro nie działa. Te oferty też nie są Smart:
15811015292 , 15532981958 , 14285086201
są na tym samym cenniku. Czyli coś nie działa.
Teraz zmieniliśmy ten cennik z powrotem na Kurier Pocztex, bo nie stać nas na straty, żeby klienci nie mogli kupić tego ze Smartem. Ale zostawiliśmy włączony Allegro Kurier DPD, mimo tego, że nie pokazuje się jako Smart. Może tym czasem doczekamy się jakiegoś rozwiązania.
Ustawiam: Allegro Kurier DPD przy tym mam znaczek Smart! A potem jak klikam w podsumowanie, to mi się pojawia, że cennik nie jest Smart. Ustawiliśmy godziny dla kuriera DPD do której wysyłamy zamówienia w danym dniu i nic. Dalej oferta nie ma Smarta.
@ASTEL2020 Bo źle ustawiasz cennik.
Masz używać opcji wysyłek "Allegro DPD", "Allegro Paczkomat Inpost" itd....
A Ty ustawiasz kurier DPD, Inpost paczkomat itd. Te opcje bez dopisku "Allegro" to są umowy własne, one nie wchodzą w Smarta.
Tak właśnie robię i nie działa. Wiem, że te bez dopisku Allegro są na umowy własne.
@ASTEL2020 Nadal ustawiasz dostawy bez przyrostku "Allegro".
A do puki oferta nie jest smart to kupujący nie widzi przedrostka allegro przy dostawach?
@ASTEL2020 masz 3 kurierów smart i 2 punkty smart i one box