Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W zamówieniu 88eb0a60-6394-11f0-a745-c3dc70a798a6 Kupujaca zakupiła dwa duże przedmioty które nie zmieszczą się do jednej paczki (w warunkach dostaw dla tych towarów określone są jako 1 przedmiot w przesyłce , więc wg mnie system powinien rozbić to zamówienie na 2 przesyłki)
System wskazuje że dla zamówienia jest 1 przesyłka.
Czy można będzie w tym przypadku wygenerować 2 etykiety i czy druga paczka również będzie smart(bez opłaty).?
@artglass_krosno nie , za drugą będziesz musiał zapłacić pełną kwotę ,
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzięki za info ,raz da się przeżyć 🙂 ale jest to chyba ewidentny bład systemu, bo jeśli wskazuję że w paczce może być wysłany 1 przedmiot to drugi zakup nie powinien być doliczony do tej samej paczki.
Ktoś z Allegro się wypowie?
To nie błąd "systemu" tylko Twój.
Musisz ustawić cennik do tego przedmiotu tak, że w paczce mieści się 1 sztuka. Jak ktoś kupi dwie automatycznie wygenerują się 2 przesyłki (paczki)
No przecież piszę że ustawiony 1 przedmiot w paczce.
Faktycznie, nie doczytałam.
To w tej sytuacji druga tez będzie darmowa. Musisz ponownie w tym samym zamówieniu zrobić "nadaj przesyłkę" i wygenerować etykietę.
Jeśli druga paczka jest płatna to przy próbie generowania wywiesza, że "darmo to już było". Tak przynajmniej robi Inpost, nie wiem jak inni przewoźnicy
@artglass_krosno musisz zrobić tak , ale będzie to dotyczyło wszystkich ofert