anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak można rozdzielić metody dostawy?

A_Wiecki
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam, testuję nową linię produktową, która wymaga innego opakowania i nie można jej "dobierać" do pozostałych naszych towarów, bo i tak wymaga oddzielnej przesyłki, ale mimo że zrobiłem jej nowy cennik dostaw i tak miesza ją w ramach Smart! z pozostałymi produktami. Czy mogę to trwale rozdzielić, czy musze założyć nowe konto sprzedażowe? 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@A_Wiecki jedne przedmiot = jedna paczka

oznacz moderatorów

A_Wiecki
#8 Zapaleniec

Gorzej jak jeden przedmiot ma kosztować 9,99

oznacz moderatorów

A_Wiecki
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  wywołuję moderatorów i tylko chcę potwierdzenie, czy sie nie da?

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@A_Wiecki 

Nie da się. Kurierskie, strykte to door można dzielić na ilość paczek, nie wiem czy to działa w wysyłam z Allegro. Ja np przy API do InPostu mogę nadać na tym samym numerze wiele paczek.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@A_Wiecki Weryfikuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@A_Wiecki Abyś mógł osobno zapakować ten konkretny przedmiot do wysyłki, to w przypadku różnych cenników dostaw musisz ustawić je tutaj (żeby koszty dostawy się sumowały)

Wtedy, jeśli klient kupi w np. trzech ofertach, w których cenniki są różne, to osobno naliczona zostanie opłata do każdej oferty.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów