Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam konto firmowe 6 pozytywnych ocen , dlaczego moje oferty nie są w smart chociaż wydaje mi że spełniłem wszystkie warunki w ustawieniach.
myślę , że chodzi o oceny , jakieś takie wydają mi się zbyt pochlebne jakby wystawiala 1 osoba , a ma być 5 unikalnych . Sprawdż w ,, moje oceny ,, które nie zostały zaliczone .Cała reszta po mojemu OK.
To juz czytałem 10x , być może problem w tym że mam dwa podwójne komentarze od tych samych klientów ?
all51 jeśli masz 2 podwójne to 2 liczone są jako 1 , jeszcze jeden unikalny i będzie ,,smark ,,😁
Wydaje mi się, że spełniłam wszystkie warunki dla Allegro Smart, ale nadal nie mam ikonki. Co zrobić? Gdzie pytać o pomoc?
zapytamy moderatorów @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ??
Sprzedaj coś tanio osobie która szybko ci wystawi pozytywny komentarz a tobie uruchomi się smart.
Albo się władujesz, na szybko.😐
Nie miałem na myśli obcego kupującego tylko takiego którego się zna i można mu coś tanio zaoferować mając pewność że szybko i pewnie się zrewanżuje komentarzem. Prawie każdy ma znajomych co potrzebują coś z rzeczy które się sprzedaje i chętnie kupią to po dobrej cenie o ustalonej porze na "kup teraz" .
@Gres-bud1 W tej chwili Twoje oferty są oznaczone ikoną Allegro Smart!
Gres-bud1 widać sytem zawiódl , fajnie ,że tu zajrzałeś , moderatorzy pomogli 😀