Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Dotyczy zamówienia: 6b085550-7cd2-11f0-9462-2bfd1d1a6313
Dostałem już zwrot prowizji, ale nie dostałem zwrotu opłaty za smart. Proszę o zwrot opłaty.
Pozdrawiam.
@ogryz7 Konsultuję Twoją sprawę. Gdy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
@nat_not Cały czas czekam.
@ogryz7 przepraszam, że wciąż czekasz. Wysłałam ponaglenie w Twojej sprawie.
@ogryz7 nie otrzymałeś zwrotu opłaty za smart, ponieważ w formularzu zwrotu wskazany jest powód reklamacyjny a nie odstąpienia od umowy.
@Sa_nova jak ktoś odsyła na reklamacje zamówienie i otrzymuje zwrot pieniędzy z tego tytułu to rozumiem, że wtedy nie zwracacie za przesyłkę smart ?
@sklep_solpio na ten moment, zwracamy opłatę za smart! w przypadku odstąpienia od umowy oraz gdy klient nie odbierze przesyłki. Informacje na ten temat znajdziesz w tym artykule.
@Sa_nova Czyli teoretycznie gdy klient zwraca towar (odstąpienie od zakupu), klika byle co, kliknie na powód reklamacyjny, to wtedy nie zwracacie za Smart, czy należy pisać jakieś podanie o weryfikację?
Pytam informacyjnie, bo zdarzają się tacy ludzie...
@foto-hurtownia dokładnie tak jak napisała Sandra, w przypadku gdy w powodzie zwrotu kupujący zaznaczy reklamację, a nie odstąpienie od umowy, wówczas nie zwracamy opłaty za Smart. Oczywiście jeśli masz dowody, że to ewidentna pomyłka, zawsze możesz skontaktować się z nami przez formularz. Zweryfikujemy to.