anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera

Outletsimic
#7 Wielbiciel#

Dzien dobry mam problem z wygenerowaniem etykiety pisze ze kurier znaiduje sie poza obszarem co mam robic

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

fox_paws
#16 Inspirator#

@Outletsimic Nic nie zrobisz. Muszą Ci wykluczyć Allegro One z wysyłek.

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Outletsimic Przykro mi, ale jeśli jesteś poza obszarem obsługi, to nie będziesz miał możliwości nadania zamówienia tą metodą. Zajmę się wykluczeniem Twojego konta z obowiązku posiadania tej metody. Natomiast, jeśli chodzi o realizację zamówienia to sugeruję kontaktakt z klientem w celu wyjaśnienia sprawy i zlecenia zwrotu środków. 

Czy Twój kod to 33-112? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Outletsimic
#7 Wielbiciel#

Tak

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Outletsimic zgłosiłam Twoje konto do wykluczenia, z dostaw Allegro One Kurier. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wyrwisusz
#7 Wielbiciel#

Właśnie przed chwilą mam ten sam problem, ale oferowane wysyłki mam juz od dłuższego czasu a dziś : "Dla podanego adresu przewoźnik nie zaproponował żadnych godzin podjazdu. Podjazdy kuriera nie są dostępne w Twojej lokalizacji lub dla wybranych paczek podjazd został już zamówiony."

Mój kod 16-411

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@wyrwisusz Cześć, dzięki za informację.

Sprawdziłem Twój kod i One działa w Twojej okolicy, czy dalej problem występuje?

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

wyrwisusz
#7 Wielbiciel#

Część sie naprawiła ale z 8 paczkami mam problem (6xDPD i 2xUPS) - nie mogę zamówić kuriera . Wyskakuje "Paczka jest w statusie, który nie pozwala na zamówienie podjazdu"

Niby 2 paczki z DPD maja status ze są w drodze - nie wiem jakim cudem, jak kurier jest po 16, a paczki nadal na magazynie. Ale nawet pomijając te 2 paczki na pozostałe również nie mogę zlecić podjazdu kuriera - ten sam komunikat "Paczka jest w statusie, który nie pozwala na zamówienie podjazdu"..

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@wyrwisusz Czy jesteś proszę w stanie podesłać mi numery tych paczek?

Zweryfikuję sprawę.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

wyrwisusz
#7 Wielbiciel#

Może nie tak bezpośrednio ale taki problem mam z przesyłką z tego zamówienia :

15156462-eaad-11ef-8c10-5db03f6cb5f4

oznacz moderatorów