Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, klientka kupiła ode mnie produkt z dostawą Kurier pobranie 48 w ramach programu SMART. Niestety jak generuję etykietę z konta allegro (konto firmowe), to nie generuje się jako pobranie. Jak mam zaznaczyć pobranie? Niby Metoda dostawy wyświetla się jako Allegro Pocztex Kurier 48 pobranie, ale na poczcie twierdzą, że to nie jest pobranie. Nie mogę jej nadać bez allegro, ponieważ to przesyłka SMART.
Proszę o pomoc
Nie wiem czy to pomocne, może się coś zmieniło ale: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/smart-dla-sprzedawc%C3%B3w/allegro-pocztex-kurier-48-pobranie-smar...
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czyli od prawie półtora roku nic się nie zmieniło? W takim razie opcja pobranie nie powinna mieć możliwości zakupu w ramach SMART. W jaki sposób mogę teraz rozwiązać ten problem, by nie zapłacić za przesyłkę ze swoich pieniędzy?
Jeśli dodasz umowę własną z przewoźnikiem, nadasz przesyłki opłacone z góry oraz za pobraniem metodami, które oferuje dany przewoźnik. Listę przewoźników oraz metody dostawy dostępne przez Wysyłam z Allegro znajdziesz poniżej: