Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę wydrukować etykietę do paczkomatu dla klienta jako sprzedawca (smart) Jestem w trakcie "zdobycia" etykiety w menagerze paczek Zaimportowałam dane z allegro .Wpisane było automatycznie wszystko łącznie z nr e-mail klienta . Chciałam przejść do OPŁAĆ i kazano mi zapłacić 9,99 . Nie wiem jak to zrobić by było za darmo, (smart) Będę wdzięczna za pomoc. Dzięki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Prawdopodobnie zakup nie był SMART i kupujący wpłacił ci kwotę powiększoną o wysyłkę. Teraz musisz wpłacić na konto w Managerze przesyłek 9.90 (doładuj konto) i wtedy będziesz mogła opłacić przesyłkę.
Rzeczywiście , sprawdziłam zamówienie i kobita bez smarta. To moja pierwsza etykieta i stad ta panika.A allegro paczkomaty in post to to samo co allegro paczkomaty in post 24/7 ? bo w menagerze tylko takie mi się wyświetla. I dzięki serdeczne, że o tej porze mogę na Ciebie liczyć.Dzięki
Pytasz zapewne o kwotę doładowania. Możesz sobie zasilić konto na zapas, wpisujesz po prostu kwotę w polu Cena. I odpowiadając na pytanie - tak, to to samo 😁
Spoko, każdy kiedyś zaczynał 😋
Dzięki i do następnego razu...😊
A nie jest to dla kont firmowych? https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/metody-dostawy/wysylam-z-allegro-narzedzie-do-nadawania-p...
Nie. Dla kont zwykłych też, a że to pierwsza etykieta...co nowe to straszne. Dzięki za podpowiedź