anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oferta produktów jest zawieszona?

papiao
#7 Wielbiciel

Otrzymałem e-mail z Allegro informujący mnie, że zakazane produkty zostały zwolnione, a innych przecenionych produktów nie można normalnie sprzedać. Było bardzo źle. Najgorsze było to, że nie powiadomiłem mnie o usunięciu odpowiednich produktów, tylko bezpośrednio zawiesiłem wszystkie produkty w sklepie. Wyprzedaż, teraz usunąłem z półek odpowiednie obraźliwe produkty, proszę o jak najszybsze przywrócenie normalnego funkcjonowania sklepu. Wierzę, że dzięki temu incydentowi będę bardziej ostrożny przy wyborze produktów w przyszłość, aby uniknąć powtarzających się błędów. Głęboko to odczuwam. Baoqian. Chcesz wiedzieć, kiedy można normalnie sprzedawać inne produkty przecenione w sklepie?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:79577720
#14 Krzewiciel

Dobrze być nie przejmować się. My patrzeć na sytuacja i widzieć. 

oznacz moderatorów

papiao
#7 Wielbiciel
Sprzedaż konta jest ograniczona, ile czasu zajmuje odblokowanie?
oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@papiao Twoja sprawa jest konsultowana. Poczekaj na maila z informacjami co należy zrobić, by konto mogło zostać odblokowane. 

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@papiao My się cieszyć bardzo, bo nie chcieć kupować obraźliwe produkty.

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@papiao Widzę, że prowadzisz już z nami korespondencję mailową w tej sprawie. Poczekaj na odpowiedź konsultanta. Wyjaśni Ci on co powinieneś zrobić, by konto mogło zostać odblokowane. Mam nadzieję, że problem uda się szybko rozwiązać.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

ZibiK30
#18 Luminarz

@papiao i co się teraz stanie ze zwolnionymi zakazanymi produktami? Zima jest 😞

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów