Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie, jestem nowy i jeszcze korystam z allegrolokalnie.pl jako osoba prywatna. Wykorystalem limit darmowych wysylek i teraz nie moge znalesc informacje ile teraz bede musial placic za wysylke zamówienia do 45zl? Dzekuje za odpowiedzi
4.99
@Client:110007791 Za każdą kolejną przesyłkę zapłacisz 4,99 zł. Pamiętaj jednak, że musisz aktywować usługę "Smart bez limitu", aby Smart był widoczny w Twoich ofertach an Lokalnie.
Jak włączyć Smart! bez ograniczeń?
Smart! bez ograniczeń możesz włączyć:
Przy zamuwieniu MNiEj 45zl czy ja cos place?
Nic nie trzeba płacić.
Gdy aktywujesz Smart! bez limitu, Twoje oferty zachowają oznaczenie Smart!, po tym jak wykorzystasz limit 6 wysyłek w kwartale.
Za kolejne wysyłki paczki Smart!:
Nie dopłacisz do przesyłki z ogłoszeń z oznaczeniem Smart! jeśli:
Pozwolę sobie dopytać, bo w sumie teraz się może przydać. Żeby włączyć tego smarta po 4.99zł muszę mieć wykupionego normalnego smarta, inaczej się nie da, a przynajmniej nie widzę takiej możliwości. I teraz co się stanie jak skończy się smart na moim koncie ale będę dalej chciała sprzedawać z nim. Będzie to działało czy się wyłączy? Bo mam inne konto zakupowe niż sprzedażowe. I nie potrzebny mi smart na obu kontach... @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki Musisz mieć aktywną usługę Allegro Smart! na koncie, z którego wystawiasz oferty, żeby móc korzystać z opcji Smart! bez limitu.