Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry
Ponownie zwracam się do Państwa z prośbą o usunięcie transakcji z mojej oceny sprzedaży.
Chodzi o zamówienie: 8a4b16b0-817c-11f0-83fb-ff3939f0cd3f
Kurier DHL nie odebrał przesyłki wysłanej przed godziną graniczną (14:00)
Z góry dziękuję
Zastanawiam się jak wpłynąć na kuriera, aby wykonywał on swoje obowiązki tak jak należy... Bo w ten sposób dodaje pracy Państwu i mi.
Serdeczne pozdrowienia dla załogi modelatorskiej allegro!
@_DAMPOL_ uważaj .. bo banują za niepochlebne wpisy dotyczące Delivery ...🙄
calusie szczęście jestem fanem Delivery :)...
😍
@_DAMPOL_ ło...ło , uważaj bo szybko czar pryśnie .
życzyłbym sobie raczej żeby to kurier się zaczarował i dopełniał swoich obowiązków, pozostaje mieć nadzieję że "jutro będzie lepiej" 🙂
Cześć, @_DAMPOL_. Proszę, podaj dokładny adres punktu/automatu, w którym nadałeś przesyłkę.
Biskupa Adama Śmigielskiego 11c, 42-500 Będzin
Dziękuję, @_DAMPOL_. Skontaktuję się z oddziałem i niedługo wrócę z odpowiedzią.
🌷
@_DAMPOL_, już to wyjaśniamy z przewoźnikiem.
Przekazałam również prośbę wykluczenia zamówienia z Twojej jakości sprzedaży - dalsze informacje na ten temat i na temat przesyłki otrzymasz już w korespondencji mailowej 🙂
Pani Marysiu serdecznie dziękuję za pomoc.💪
Jeżeli chodzi o obowiązek odbioru przesyłki przez kuriera z punktu nadawczego (punkt partnerski lub maszyna paczkowa), w tym samym dniu, to niestety nie ma on takiego obowiązku. Firma kurierska ma tylko obowiązek doręczyć przesyłkę w określonym w regulaminie terminie. W przypadku Allegro Delivery, regulaminowy termin doręczenia przesyłki wynosi do trzech dni roboczych pod warunkiem nadania do godziny granicznej. Brak odbioru nie stanowi podstawy do reklamacji, jeżeli termin doręczenia nie został przekroczony.
Pani Marysiu niestety przesyłka jest nadal widoczna w moim panelu sprzedaży, nikt się ze mną nie kontaktował w tej sprawie ☹️
@_DAMPOL_ W środę, 27 sierpnia, wysłaliśmy do Pana wiadomość nr 175631746183825120 z informacją, że sprawa jest wyjaśniana z przewoźnikiem. Doradczyni zaznaczyła też, że skontaktuje się z Panem ponownie, gdy sama otrzyma odpowiedź, dlatego proszę o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Być może wiadomość gdzieś zawieruszyła się w gąszczu emaili. Dziękuję