Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie można nadać przesyłki
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Przesyłka Allegro one do zamówienia a9d2fc31-7fdd-11ed-b999-13fa67b735b7
@ALL-DA Cześć. 🙂 Jakie błędy są wskazane w górnej części formularza? Problem dotyczy tylko jednej przesyłki?
@ALL-DA Otrzymałam informację, że mogą pojawiać się problemy z generowaniem paczek Allegro One, ale już pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji.
Podczas nadawania przesyłki na Allegro One Box (po kliknięciu zamów przesyłki) otrzymuję komunikat:
Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę.
Zamówienia nr:
@dousa_maszyny Cześć. Obserwujemy chwilowe problemy z generowaniem paczek Allegro One. Pracujemy nad ich usunięciem. Przepraszam za utrudnienia
A co z zamówieniem kuriera - tez się nie da . Godzina graniczna minęła - paczki nie pójdą ! Mam paczki z wczoraj i z rana. Klienci będą oczekiwać dostaną dziś ! Czy Allegro wyśle do nich maila z przeprosinami ?
Czy w takim razie nasi klienci otrzymają informację o opóźnieniu wysyłki nie z naszej winy?
Komunikat o awarii jeszcze jest ale u mnie przeszło. Etykietę wygenerowano więc można próbować.