anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z generowaniem paczek Allegro One [20.12.2022]

ALL-DA
#13 Ambasador#

Nie można nadać przesyłki
Zrzut ekranu 2022-12-20 111146.png

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Przesyłka Allegro one do zamówienia a9d2fc31-7fdd-11ed-b999-13fa67b735b7

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ALL-DA Cześć. 🙂 Jakie błędy są wskazane w górnej części formularza? Problem dotyczy tylko jednej przesyłki? 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ALL-DA Otrzymałam informację, że mogą pojawiać się problemy z generowaniem paczek Allegro One, ale już pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji. 

oznacz moderatorów

ALL-DA
#13 Ambasador#

Zrzut ekranu 2022-12-20 113056.png

@ko_alka  napisał(a):

@ALL-DA Cześć. 🙂 Jakie błędy są wskazane w górnej części formularza? Problem dotyczy tylko jednej przesyłki? 

Tylko jedną paczkę miałem waszą usługą. Błąd komunikacji api jak w załączniku i tytule.

oznacz moderatorów

dousa_maszyny
#8 Zapaleniec#

Podczas nadawania przesyłki na Allegro One Box (po kliknięciu zamów przesyłki) otrzymuję komunikat:

Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę.

Zamówienia nr:

01538f30-7fcd-11ed-8ff9-fb5a947ae16e; 3db0a5b0-7ff7-11ed-a9cd-b79274810a10

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@dousa_maszyny Cześć. Obserwujemy chwilowe problemy z generowaniem paczek Allegro One. Pracujemy nad ich usunięciem. Przepraszam za utrudnienia

oznacz moderatorów

top_online_pl
#8 Zapaleniec#

A co z zamówieniem kuriera - tez się nie da . Godzina graniczna minęła - paczki nie pójdą ! Mam paczki z wczoraj i z rana. Klienci będą oczekiwać dostaną dziś ! Czy Allegro wyśle do nich maila z przeprosinami ?

oznacz moderatorów

dousa_maszyny
#8 Zapaleniec#

Czy w takim razie nasi klienci otrzymają informację o opóźnieniu wysyłki nie z naszej winy?

oznacz moderatorów

ALL-DA
#13 Ambasador#

Komunikat o awarii jeszcze jest ale u mnie przeszło. Etykietę wygenerowano więc można próbować.

oznacz moderatorów