Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem z nadaniem przesyłek przez:
"Proces konfigurowania konta WZA zakończył się błędem. Spróbuj odświeżyć stronę za chwilę lub skontaktuj się z nami w celu weryfikacji tego problemu".
Zamówienia:
778ec930-526b-11f0-963f-0f903fe9d66c
dabd5fa0-525f-11f0-963f-0f903fe9d66c
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć, @Client:133786464. Czy te numery zamówień są prawidłowe? Nie widzę ich w naszym systemie. Proszę, podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu (zakryj dane osobowe).
Dzień dobry,
Zamówienia są złożone w środowisku testowym "Allegro Sandbox".
Jesteśmy firmą logistyczną prowadzącą logistykę kontraktową i nasz klient chce wejść ze swoimi artykułami na platformę Allegro.
Naszym zadaniem jest przetestować zamówienia w środowisku testowym aby klient miał 100% pewność że podczas uruchomienia środowiska produkcyjnego zamówienia, które zostaną złożone przez jego klientów będą mogły być bez problemowo przeprocesowane na platformie oraz wysłane na czas.
Dzień dobry,
Przesyłam również zrzut ekranu podczas próby nadania przesyłki i komunikat błędu.
@Client:133786464 Proszę, podaj swój login w przestrzeni sandbox.
Podaje login:
@Client:133786464 dzięki! Już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Dzień dobry,
Czy coś wiadomo już w mojej sprawie?
@Client:133786464 czekamy jeszcze na odpowiedź, więc proszę Cię o cierpliwość. Wrócę do Ciebie z informacją jak tylko będę miała dalsze wieści
Dzień dobry,
Bardzo proszę o informację czy problem zostanie rozwiązany niezwłocznie ponieważ jako firma zajmująca się kontraktową logistyką nie możemy sobie pozwolić aby Nasz klient oczekiwał zbyt długo na sprawdzenie procesu wysyłania i procesowania zamówień w środowisku testowym.
Dla Naszego klienta jest to bardzo ważny temat aby rozpocząć sprzedaż za pośrednictwem platformy Allegro już w środowisku produkcyjnym.
Mam nadzieję że rozumiecie państwo sytuację w jakiej się teraz znajdujemy.
Bardzo proszę o przychylenie się do tego w sposób pozytywny oraz rozwiązanie problemu jak najszybciej.
Pozdrawiam
Łukasz Piłat
Kierownik Operacyjny
GXO Logistics Poland
@Client:133786464 otrzymałam odpowiedź w sprawie konta. Należy w pierwszej kolejności zweryfikować konto firmowe, dopiero po tym kroku będzie możliwość utworzenia konta w Wysyłam z Allegro.
Dzień dobry,
Mam rozumieć że na adres mail została wysłana wiadomość w celu weryfikacji konta?
@Client:133786464 instrukcję w jaki sposób przeprowadzić aktywację konta firmowego, znajdziesz w tym artykule. 😊