Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co Allegro wyprawia ze sprzedawcami to się w głowie nie mieści.
Dziś z okazji wolnego dnia postanowiłem przyglądnąć się opłatą allegro i co?
Patrzę i nie wieżę na rahchunkach widzę opłatę Przesyłka Xpress w wysokości 14,99zł
wchodzę w zamówienie a tam Allegro Smart za 0zł - tyle zapłacił klient a ja zapłaciłem jemu za wysyłkę 14,99zł przy wartości zamówia 54,50zł ( w tej kwocie muszę zapłacić 10,20zł podatku Vat, + 12%podatek dochodowy + składka zdrowotna 9% ) a prowizje allegro od tej trak akcji to 10,67zł - a więc Allegro zarobiło a sprzedawca dopłacił i klientowi i dla Allegro.
Zastanawiam się w jakim kierunku zmierzamy?
@plasticmetal Proszę, podaj numer zamówienia, którego to dotyczy.
b37e3980-37a9-11f0-9556-8b17623e4e32
@plasticmetal Dziękuję. Wrócę do Ciebie z odpowiedzą.
@plasticmetal wracam do Ciebie z odpowiedzią.
Koszt nadania drugiej paczki do zamówienia to 14.99 zł. Tak jak w przypadku przesyłki bez Smart. Widzę, że w dyskusji napisałeś, że pomyliłeś zawartość. Nie ma tu naszej winy.
ok to wyjaśnia sprawę, mylące jest jednak nazwanie na rachunku tej opcji wysyłki jako przesyłka @ Przesyłka Xpress @ zamiast Allegro One dostawa jutro - tak jak to jest w zamówieniu. Faktycznie były dwie przesyłki całkowicie o tym zapomniałem. Pytałem o to waszego doradcę na czacie Whatsapp , gdyby mi odpowiedział to samo co wy zamiast , przepraszać i sugerować zgłoszenie reklamacji to bym tutaj się nie wypowiadał i nie zaczynał tematu.