Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
hej, chyba za duzo juz sie naczytalem tego wszystkiego, od akademii po fora i pewnie mi cos umknelo...
mamy konto firmowe od roku, jednak wczesniej z niego nie korzystalismy, dopiero teraz zaczynamy
wykupilem smart na rok, ustawilem wysylki, mysle ze moge skorzystac z promocji (bez 98% pozytywow i 5 lapek).
wystawilem kilka aukcji ale nie mam znaczka smart ?
My nie widzimy czy podlegasz tej promocji, zapytajmy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@promoweld Aby mieć Smart w ofertach nie musisz kupować Smart. Smart kupują tylko kupujący. Musisz spełnić warunki opisane tu; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/informacje-dla-sprzedajacych/co-zrobic-aby-moje-oferty-by...
@promoweld może cennik dostaw masz źle ustawiony
@promoweld kuriera masz źle ustawionego , przynajmniej jeden musi być tak
Allegro Pocztex Kurier 48
|
od 0,00 zł do 11,99 zł
|
Allegro Pocztex Kurier 48 Pobranie
|
od 4,00 zł do 15,99 zł
|
Allegro Kurier DPD
|
od 0,00 zł do 12,99 zł
|
Allegro Kurier DPD Pobranie
|
od 4,00 zł do 16,99 zł
|
X-press Couriers, Kurier PickPack
|
od 0,00 zł do 14,99 zł
|
Allegro Kurier UPS
|
od 0,00 zł do 12,99 zł
|
Allegro Kurier UPS Pobranie
|
od 4,00 zł do 16,99 zł
|
ok, zmienilem allegro dpd na 0,00 zl zobaczymy jak to bedzie wygladac, moze faktycznie mam cos pomieszane w tych dostawach..... za duzo tego
Wystaw parę ,najlepiej tanich rzeczy promocyjnie ,aby szybko zdobyć tych pierwszych klientów którzy miejmy nadzieję że pozytywnie cię ocenią i smart u ciebie ruszy.
niestety ale musisz mieć te 5 łapek w góre i to od różnych osób
jak je bedziesz mieć (i nie będziesz mieć żadnych w dół tzn będziesz mieć te 98%)
to wystarczy mieć ustawiony cennik Allegro z wymienionymi wyżej dostawami
Wtedy po ok 3-5 godz smart ci się włączy