Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego w zakładce zamówienia przy produkcie widzę koszt dostawy 0 zł (opcja Smart) a kupujący poinformował mnie że nie ma opcji Smart i musiał zaplacić za dostawę 9,99 zł. Tą kwotę powinienem widzieć przy produkcie, w moich zamówieniach. O tego jako sprzedawca ponoszę koszty związane z tym, że uczestniczę w Allegro Smart?
Może jakiś znowu prezent od Allegro dla wybranych.
Tylko jeśli widzę dostawę 0 zł, to mój koszt Smarta jest wyższy od tego gdyby kupujący partycypował w kosztach dostawy i zapłacił 9,99 zł. Tutaj kupujący zapłacił a ja widzę u siebie 0 zł.
Czy się mylę? Inne koszty mam przy dostawie 0 zł a inne przy opcji gdy kupujący opłaci dostawę.
@gozy23 Którego zamówienia dotyczy Twoje pytanie?
@gozy23 jak w zamówieniu masz ,, dostawa smart ,, to pewnikiem przy zakupie opłacił coś dodatkowo np subskrypcję smarka za 10,99 , niech on sobie sprawdzi w szczegółach zakupu zamiast Ci .......zawracać .
@mdrogeria z tego co wiem to nie, opłacił dostawę Allegro Paczkomat za 9,99 zł, w takim przypadku koszty smart dla mnie są niższe niż przy darmowej dostawie smart
@gozy23 jeśli klient opłacił przesyłkę to nie masz kosztów ,,smart ,, tylko prowizję od kosztów przesyłki i jeśli zakup opiewał na kwotę wyższą niż 60 zł to owszem koszty dostawy jakie ponosisz są niższe niż przyt zakupie w ramach ,,smart ,,
@gozy23 to zamówienie jest Smart! i kupujący nie płacił za przesyłkę. Natomiast tak jak podejrzewa @mdrogeria przy zakupie wykupił Smart! na miesiąc (za 10,99 zł), więc to wpłynęło na wartość jego zamówienia.