anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smart dostawa

gozy23
#7 Wielbiciel#

Dlaczego w zakładce zamówienia przy produkcie widzę koszt dostawy 0 zł (opcja Smart) a  kupujący poinformował mnie że nie ma opcji Smart i musiał zaplacić za dostawę 9,99 zł. Tą kwotę powinienem widzieć przy produkcie, w moich zamówieniach. O tego jako sprzedawca ponoszę koszty związane z tym, że uczestniczę w Allegro Smart?  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Może jakiś znowu prezent od Allegro dla wybranych.

oznacz moderatorów

gozy23
#7 Wielbiciel#

Tylko jeśli widzę dostawę 0 zł, to mój koszt Smarta jest wyższy od tego gdyby kupujący partycypował w kosztach dostawy i zapłacił 9,99 zł. Tutaj kupujący zapłacił a ja widzę u siebie 0 zł.

Czy się mylę? Inne koszty mam przy dostawie 0 zł a inne przy opcji gdy kupujący opłaci dostawę.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@gozy23 Którego zamówienia dotyczy Twoje pytanie?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

gozy23
#7 Wielbiciel#
@nat_not  c5505ac0-de24-11ed-bbd8-1d7990953c8e

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@gozy23 jak w zamówieniu masz ,, dostawa smart ,, to pewnikiem przy zakupie opłacił coś dodatkowo np subskrypcję smarka za 10,99 , niech on sobie sprawdzi w szczegółach zakupu zamiast Ci .......zawracać .

oznacz moderatorów

gozy23
#7 Wielbiciel#

@mdrogeria z tego co wiem to nie, opłacił dostawę Allegro Paczkomat za 9,99 zł, w takim przypadku koszty smart dla mnie są niższe niż przy darmowej dostawie smart

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@gozy23 jeśli klient opłacił przesyłkę to nie masz kosztów ,,smart ,, tylko prowizję od kosztów przesyłki i jeśli zakup opiewał na kwotę wyższą niż 60 zł to owszem koszty dostawy jakie ponosisz są niższe niż przyt zakupie w ramach ,,smart ,,

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@gozy23 to zamówienie jest Smart! i kupujący nie płacił za przesyłkę. Natomiast tak jak podejrzewa @mdrogeria przy zakupie wykupił Smart! na miesiąc (za 10,99 zł), więc to wpłynęło na wartość jego zamówienia. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów