Zaoszczedzone kwoty są niewiarygodne bo doliczane są środki z kart podarunkowych które nie są oszczędnościami w ramach uslugi smart a dodatkowymi środkami
Moimi srodkami szerzy ekspansje uslugi co moim zdaniem jest co najmniej nieszczere i nie wiem czy zgodne z prawem. Skad taka polityka? Chciałabym wiedzieć ile zaoszczędzimy na smart a nie łącznie z tym co sam dokładam i nie chciałbym by potem inni mysleli ze ta usluga jest taka nie mając pojęcia kto dodawal karty podarunkowe
Ktos mi to wyjaśni?
@Nasik85 usługa Smart! nie dotyczy wyłącznie darmowych dostaw i zwrotów ale także monet (wymienianych później na kupon) oraz ofert dostępnych w promocyjnej cenie dla osób korzystających z usługi. W swojej zakładce Smart! znajdziesz łączną kwotę oszczędności, a także podział na te trzy bonusy o których wspomniałam i odpowiadające kwoty oszczędności. Nie wliczamy w nie kart podarunkowych.
Zweryfikuje to przy kolejnym zakupie bo jestem przekonany że kwota z doładowanej karty podarunkowej od osób trzecich- nie od tej co daje allegro - też się wlicza
@Nasik85 Jaki byłby sens wliczania tego przez Allegro do "oszczędności" w SMART?
Jakieś logiczne wytłumaczenie?
Juz nie dolicza. Do zamknięcia @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_