anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ustawienia godzin składania zamówień - nie działa

best_produkt
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, w ustawieniach godzin składania zamówień, dla przesyłek Allegro Delivery mam ustawioną godzinę 1:00 ponieważ kurier podjeżdża wcześnie rano. Od paru dni otrzymuje zamówienia od klientów i np zamówienie z godziny 10:30 mam wysłać dzisiaj, dlaczego skoro powinienem mieć czas do jutra? Próbowałem też edytować godziny wysyłek i nie da się wpisać żadnej godziny. @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@best_produkt doprecyzuj proszę czy masz na myśli 1 w nocy, czy 13? Podaj również przykładowy numer zamówienia, żebym mogła sprawdzić sytuację. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

best_produkt
#9 Pomysłodawca#

nr zamówienia

33bae551-d8a3-11ef-8601-57e1f17d1644 , wcześniej nie mogłem edytować godziny, teraz już się udało zmienić na 7.00 rano. Ustawione miałem na godzinę 1:00 w nocy.
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@best_produkt a zamówienia po godzinie 1:00 czy teraz 7:00 wysyłasz w tym samym dniu jeszcze?

oznacz moderatorów

best_produkt
#9 Pomysłodawca#

Nigdy nie wysyłam przed czasem, żeby algorytm mi później nie kazał wcześniej wysyłać. Nawet jak mógłbym wysłać tego samego dnia, ale przy zamówieniu piszę mi że mam czas do jutra to wysyłam jutro. Jeszcze w grudniu przy ustawieniu godz 1:00 w nocy miałem czas na wysyłkę do dnia następnego. Teraz jak piszę mi że mam czas do dzisiaj to wysyłam dzisiaj, ale wiem że nie zawsze mi się uda wysłać bo raz kurier allegro jest o ósmej rano a raz po dziesiątej, jedynie inpost jest konkretny i wiem że mam więcej czasu.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@best_produkt czyli zamówienia np z dzisiaj złożone po 7:00 wysyłasz już jutro?

To masz wyłączone Skuteczność wysyłki 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@best_produkt cieszę się, że udało Ci się zmienić godzinę w ofertach. Sprawdziłam wskazane zamówienie i widzę, że prawidłowo zaczytał się czas wysyłki - dziś klient kupił o godzinie 10:29 i czas na jego wysłanie masz do 23 stycznia. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów