Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam mam pytanie kiedy będe miała zrobioną weryfikacje tożsamości bo czekam już ponad 10 dni
zrobiłem 2 razy przelew po 1.01zł
Pomoże mi jakiś moderator czy ktoś żebym dostał dostęp do wypłaty środków
Witam mam pytanie 10 dni temu zrobiłam przelew 1.01zł i wysłałam dowód itp i dalej czekam na odpowiedz w kwesti weryfikacji pomoże ktoś bardzo prosze
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Pomóżcie bo pisze kolejny post, wpis.
Podbijam temat. Też potrzebuję pomocy.
Zapłaciłem 1.01 po kilku dniach wróciło mi na konto. Wczoraj zapłaciłem ponownie. Dowód wysłany. Żadnego info. Mam środki ze sprzedaży, których nie mogę wybrać
mam tak samo od tygodnia prosze pomocy
Witam może ktoś mi pomoże
@oposs99 prześlij proszę potwierdzenie przelewu za pomocą tego formularza (możliwość dodania załącznika pojawi się po wybraniu sposobu kontaktu - wiadomość e-mail).
wysłałem potwierdzenie przelewu
wysłałam potwierdzenie
Wysłałam Potwierdzenie przelewu z Banku Prosze
@oposs99 dziękuje, poczekaj proszę na odpowiedź w wiadomości e-mail. Poprosiłam już odpowiedni dział o zweryfikowanie potwierdzenia i wiadomość dla Ciebie.
okej
a tak do jakiego czasu mogę się spodziewać odpowiedzi od działu ?
@oposs99 przykro mi, ale nie jestem w stanie tego przewidzieć.
okej jak by pani coś wiedziała to może pani napisać?
@oposs99 oczywiście 🙂 Gdy tylko otrzymam jakieś informacje na ten temat, dam znać!
okej czekam na odpowiedz
Witam a mogła by pani przekazać że już 10 dni czekam na Weryfikacje a tam pisało 5 dni roboczych. Prosze o odpowiedz