anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro lokalnie problem ktoś kupuje nie płaci a mi spada aukcja. Brak obrony

KakaPlaying
#2 Obserwator#

Witam, jako osoba prywatna chce sprzedać jakąś część kluczy do gry którą mam i chce to robić na allegro lokalnie.

Problem w tym że tam sie dzieją zarty, 1 kupującego już zablokowali lecz dzieje sie to notorycznie i nie mogę sprzedawać, jaja totalne a allegro nic nie umie zrobić.

Ktoś po prostu wchodzi z multikonta, kupuje wszystkie sztuki nie płacąc, mi aukcja spada bo niby wszystko sprzedałem i tak w kółko, wystawiam aukcje znowu PŁACĘ ZA TO i znowu to samo. To jest absurd że takie rzeczy są dozwolone mam związne ręce co mogę zrobić? Zgłaszanie w kolko nowych kont, oni to powiążą?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Zgłaszanie koniecznie, a że to działania "celowe" to w większości tu opisanych to często konkurencja, są oczywiście i tacy co sobie robią "jaja". 

oznacz moderatorów

KakaPlaying
#2 Obserwator#

No tak ale co ja mam zrobić jak dzieje sie to notorycznie? Nie moge sprzedawać ktoś kupuje i nie płaci zdejmując mi aukcje .. moge na allegro ograniczyć zakup komuś?

oznacz moderatorów

KakaPlaying
#2 Obserwator#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Błagam o jakieś wsazówki.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@KakaPlaying Przykro mi, ale na Allegro Lokalnie nie możesz ograniczyć nikomu zakupu w Twoich ogłoszeniach. Jeśli ta sama osoba robi to notorycznie, napisz o tym tutaj, a ja skieruję konto do weryfikacji. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Barzy_TPI
#13 Ambasador#

@KakaPlaying 

Allegro Lokalnie od początku swojego istnienia jest bublem, pozbawionym podstawowych cech dobrego miejsca do kupowania/sprzedawania, takich jak: bezpieczeństwo, wygoda, funkcjonalność. I nie zapowiada się, by ten stan się zmienił.

oznacz moderatorów