anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Lokalnie - problem z wystawieniem ofert, komunikat: Adres email jest niepoprawny

MAMY ROZWIĄZANIE!
wasops25
#8 Zapaleniec

Witam, posiadam taki problem na Allegro Lokalnie. Kiedy chce edytowac lub wystawic nowa oferte to przycisk 'zapisz zmiany' lub 'wystaw jako kup teraz' jest na szaro i tuz nad nim wyswietla sie komunikat na czerwono 'Adres email jest niepoprawny'. Wczoraj jeszcze wszystko normalnie dzialalo. Probowalem zmieniac adres email w ustawieniach konta, ale nic to nie dalo. 

Edit: Dodam, ze uzywam przegladarki Google Chrome i ze probowalem rowniez na Operze.

Zrzut ekranu 2022-03-23 134633.jpg

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28
oKo_LooK-ici_XI
#8 Zapaleniec

Screenshot_20220323_145701.png

to samo u mnie, brak możliwości edycji wystwienia itp , widocznie jakiś błąd na allegro lokalnie

oznacz moderatorów
mikolik
#7 Wielbiciel

Ja edycje mam, tylko problem z wystawieniem.Cały czas tylko utrudniają życie,

oznacz moderatorów
oKo_LooK-ici_XI
#8 Zapaleniec

Już naprawione , można wystawić .

oznacz moderatorów
Client:41165237
#1 Nowicjusz

Proszę o informacje dlaczego podczas wystawiania przedmiotu otrzymuje komunikat że mój adres email jest niepoprawny , co uniemożliwia dodanie oferty. Sprawdzałam w ustawieniach konta i adres email jest poprawnie podany ( jest ten sam który służy do zalogowania się na Allegro). W tamtym miesiącu nie było problemu z wystawieniem ogłoszenia na ten adres 

allegro.jpg

oznacz moderatorów
kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta

Chyba błąd mają, bo to już przynajmniej 3ci taki post dzisiaj.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:41165237 Wina Allegro, więcej takich wpisów.😁

oznacz moderatorów
DomanusArtStudio
#1 Nowicjusz

witam

Korzystam z allegro od dawna jako kupująca. Chciałabym wystawić przedmiot. Robię to po raz pierwszy i wyświetlił mi się komunikat, że adres email jest niepoprawny i w związku z tym nie mogę wystawić ogłoszenia. Co mogę z tym fantem zrobić?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia. Rzeczywiście aktualnie mogą występować takie problemy, ale nasz zespół pracuje już nad ich naprawą. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia. 

AKTUALIZACJA 23.03.2022 g. 16:39
Problem nie powinien już występować.
Bardzo proszę o potwierdzenie czy możecie wystawiać i edytować oferty bez problemu?

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów